Yesterday at 14:491 day On 17. 5. 2025. at 6:04, vorda said:MIslim da bi serija bolje funkcionisala da su umesto SW univerzuma, sve prebacili u period II Svetskog rata u nekoj okupiranoj evropskoj zemlji; baš bi odlično leglo jer sve je tu: Imperija kao nemačka vojska, ISB kao Gestapo, Rebellion je... Rebellion jelte. Ali dobro je i ovako svakako https://www.19fortyfive.com/2022/11/andor-star-wars-recreates-the-battle-of-algiers-and-it-works/ The series leans into the anti-colonial, anti-imperial foundations of the saga, tracking the development of a budding insurgency, including a central character who initially has no interest in participating in a rebellion.It is, in short, the Battle of Algiers, But in Space.
19 hours ago19 hr meni super ovaj detalj [nisam iz prve provalio]. prvo me je iseklo, kao neka scena iz horor filma. drugi put pomislim.. da nije 'film crew' i shvatim zapravo da je detalj fenomenalan. njegov odraz od stakla sa desne strane [pretpostavljam] se prelama na levo staklo... lifta. kapiram da ni oni to nisu smisli tako, a ispalo je bas za ovog karaktera super!pocinje sa leve strane negde od 3-ce sekunde. najbolje je da se uspori video na 0.25 Edited 19 hours ago19 hr by hoffnung