Jump to content
IGNORED

Star Wars

Razzmatazz

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Obećala mi Mau neke svoje fotke iz svoje "privatne kolekcije" ako dođem. Pa pošto mi je poslala dve kao avans, morao sam i ja da ispunim svoj deo pogodbe.Lannister always pays his debts.

Posted

Ako vratiš ladu sa paprikama u avatar šaljem ti ja celu privatnu kolekciju!WB čo'eče! :)

Posted

ma ne mora avatar, dovoljno i ovako :) mozda i robota dovucemo.photo6.jpg

• 2 weeks later...
Posted
Obećala mi Mau neke svoje fotke iz svoje "privatne kolekcije" ako dođem. Pa pošto mi je poslala dve kao avans, morao sam i ja da ispunim svoj deo pogodbe.Lannister always pays his debts.
Ovo tek sad vidim, zlatokosi! :angry:
Posted

a ja imam artu ditua na desktopu :Ddoduse, vol'o bih da imam ovakav kanc.tumblr_m8in90HWln1rba7cco1_500.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Toliko o Lucasovom "nikada nece biti epizoda VII-IX", mada je odrzao rec utoliko sto ih nece on praviti. Iskreno, mozda sam se vise nadao i radovao igranoj TV seriji cija radnja treba da bude smestena u Dark Times (izmedju ep. III i IV), koja je u fazi razvoja vec godinama. Ako bi ovi i to razvili do realizacije...LM, moze se u stvari reci da je ovo jedan genijalan biznis potez sa obe strane. Nek daju fransizu u dobre scenaristicke i rediteljske ruke i ovo moze biti dobro i za nas :D

Posted

Pa sad, gore od ovih novih epizoda teško da će biti, pa maka ubacili u Paju Patka.