Jump to content

Star Wars

Featured Replies

nesto mi druga sezona andora bzvze...prve tri epizode se vuku ko gladna godina..previse price,...4. takodje..petu sam prekinula na pola i evo ceka da je zavrsim..mnjah..

ali kostimi su vrhunski,stvarno predivno nesto!!

• 1 month later...
  • Replies 2.2k
  • Views 214.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Morao sam da gledam ovaj teshki crap, zbog kolega. @Pokojni Ruxin kaže da je plot najprecenjenija stvar i tražiti plot holes je uzaludno. OK, a šta je to plot. Mislim, ima onaj jedan film, čitav plot

• Filozof manijak
    Filozof manijak

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Posted Images

On 31. 5. 2025. at 19:59, ivy said:

nesto mi druga sezona andora bzvze...prve tri epizode se vuku ko gladna godina..previse price,...4. takodje..petu sam prekinula na pola i evo ceka da je zavrsim..mnjah..

ali kostimi su vrhunski,stvarno predivno nesto!!

Na pola druge sam i da, sporo je i ne baš previše zabavno.

Druga polovina sezone ne silazi ispod 9.5 na imdbu, tako da je tu valjda pičvajz. Ja sam na trećoj, dozlaboga dosadno za sada.

kako bih rekla, ovo je politička serija, vrlo ozbiljna, bukvalno se prepoznajemo u svemu, a od četvrte epizode kreće ozbiljna radnja i nema zaustavljanja.

I da, nema laserskih mačeva i jurnjave po svemiru, uopšte.

Valjda će uskoro Mando 3 sezona, pa će biti "zabavno" sve vreme.

2 hours ago, goofs said:

Druga polovina sezone ne silazi ispod 9.5 na imdbu, tako da je tu valjda pičvajz. Ja sam na trećoj, dozlaboga dosadno za sada.

Videh to negde da spada u tipa najbolje nizove ikada u pogledu retinga serija na imdb. Msm logično je da bude bolje.

25 minutes ago, Arkadija said:

kako bih rekla, ovo je politička serija, vrlo ozbiljna, bukvalno se prepoznajemo u svemu, a od četvrte epizode kreće ozbiljna radnja i nema zaustavljanja.

I da, nema laserskih mačeva i jurnjave po svemiru, uopšte.

Valjda će uskoro Mando 3 sezona, pa će biti "zabavno" sve vreme.

Pa to što je politička vrlo ozbiljna serija ne znači da ne može da bude i zanimljivo.

Btw, Mando 3. sezona je već izašla poodavno... D

Edited by Mil@n

Da,da, mislila sam na 4., jbt, ne može se po ovoj vrućini ništa. isuse

Šteta što ti se ne sviđa.

Nema veze, možemo posle da pljujemo po Kenobiju naughty

Hvala svima za info.

Ovo je malo bolji SW od onoga u šta su uleteli sa zadnjih 2-3 pokušaja.

Vrlo gledljvo za +35C napolju.

32 minutes ago, Arkadija said:

Da,da, mislila sam na 4., jbt, ne može se po ovoj vrućini ništa. isuse

Šteta što ti se ne sviđa.

Nema veze, možemo posle da pljujemo po Kenobiju naughty

Nije da mi se ne sviđa, meni je andor nešto najbolje što je SW izbacio od Disneya pa očekujem malko više, verujem tj siguran sam da je sve to build up u drugu polovinu samo pola sezone malo puno za build up :) Jasno je da ozbiljnija priča koja svakako daje na težini možda malo sužava manevarski prostor u smislu klifhengera na kraju svake epizode i neke jače dinamike.

Takođe, msm da se malo plaća cena toga (kako sam pročitao) što su planirali 5 a sabili sve u dve pošto je ovo poslednja te priča može biti malo koherentnija, odatle verovatno ona dva skoka od po godinu dana i možda malo problema da se ljudi bliže povežu sa pričom.

Kenobija nisam gledao jer sam samo loše pročitao, ali kapiram da ću u nekom momentu morati...

1 hour ago, Mil@n said:

Kenobija nisam gledao jer sam samo loše pročitao, ali kapiram da ću u nekom momentu morati...

Ja sam izdržao da pogledam dve epizode. Kad se pojavio Flea iz Pepersa koji juri Leiu kao Tom Jerry-ja, odustao sam.

Sad je prošlo neko vreme pa mogu malo da kenjam po Andoru D Loša mi cela postavka scene u bolnici.

.

luke.jpg