kud u maglu Simoviću Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Bojan Dubljevic @dubljevicius14 Otjerali ste 2 najbolja mlada igraca, sad su vam oni presudili https://twitter.com/miskoraznatovic/status/711309682984484869e
fandorin Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Ide na prodor ako postoji prostor za prodor. Ako se centar uzmakne, normalno je da se šutne. Pa nije uzmicao, šutirao je preko ruke ili step back. Okej, možda ima logike u ovome što piše Harper da nije više imao snage. Veliki rezultat Mege, naročito zbog katastrofe sa povredama, ali ja ne bih voleo da tim za koji ja navijam igra ovako. U prvom poluvremenu nijedan napad im nije trajao više od 15 sekundi, završava se posle prvog pasa, bez obzira na situaciju na parketu. Istina, atraktivno je za publiku, ako je neutralna.
Malvo Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Sa druge strane, nema ko ne bi voleo da im tim igra onakva druga poluvremena Momci zuje do kraja, nema izgubljene lopte, izgubljenog meca... Ko zna koliko su neizvesnih zavrsnica dobili. I ova Mega se prilicno razlikuje od one prosle kada se igrala vise neobavezna kosarka, ova ekipa igra takmicarsku, pegla fantasticnu odbranu u granicama mogucnosti.
Blud Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Koja razlika u timeoutu Miloja i Pavicevica :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=ls3lfWKh6yo
Borisha Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Pa nije uzmicao, šutirao je preko ruke ili step back. Okej, možda ima logike u ovome što piše Harper da nije više imao snage. Vise je to zbog samopouzdanja i poverenja. Na kraju utakmice je to najvaznije. I na prodoru moze da sa zakomplikuje situacija a igrac u koga trener veruje pruza maksimalan ucinak. Hocu da kazem, da je pre toga isao na prodor, trener bi mu rekao da opet ide na kos.
pbg12345 Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 (edited) Sa druge strane, nema ko ne bi voleo da im tim igra onakva druga poluvremena Momci zuje do kraja, nema izgubljene lopte, izgubljenog meca... Ko zna koliko su neizvesnih zavrsnica dobili. I ova Mega se prilicno razlikuje od one prosle kada se igrala vise neobavezna kosarka, ova ekipa igra takmicarsku, pegla fantasticnu odbranu u granicama mogucnosti. eto, koliko smo kukali na pocetku sezone kako je regionalna liga nikad slabija, a sad se maltene celokupna javnost slaze kako su dva najbolja srpska kluba i najbolji hrvatski ako ne jaca na papiru a ono svakako daleko bolja (pre svega karakternija) na parketu od proslogodisnjih Edited March 20, 2016 by pbg12345
Joe D Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Neverovatno kakvu zver od tima je napravio Miloje, sad je valjda legitimno nazvati ga vrhunskim trenerom, ako je prethodnih sezona moglo da se argumentuje bilo cime protiv. 22 godine im ima najstariji igrac, ovo sto su oni uradili ove sezone, i po rezultatu i po kvalitetu igre je epski uspeh.
pantelia Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Koja razlika u timeoutu Miloja i Pavicevica :D https://www.youtube.com/watch?v=ls3lfWKh6yo Kada je Mega krenula u poslednji napad, na 50:56 na snimku, mislim da Ivanovic nije preneo loptu za 8 sekundi. Ovo mi se ucinilo i u prenosu, jer sam mlatio rukom u desnu stranu terajuci ga napred :D, a cini mi se i po odgledanom snimku da sam u pravu.
levi Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Negde na 7,5 sec je na korak od linije, može to da prođe Mada pitanje je da li je sudija svestan toga, jer se u tom trenutku češe umesto da odbrojava
Venom Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Svaka cast, sjajna sezona, impresivni rezultati poslednjih godina. Sta bi tek bilo da imaju takmicarske ambicije.
Ivo Petović Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Mislim da je u poslednjem napadu bio isključen sat za napad pošto je bilo ispod 24 sekunde do kraja, pretpostavljam da to onda važi i za 8 sekundi pravilo (mrzi me da proveravam to pravilo).
Кристофер Лумумбо Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 pravilo vazi uvek ali ovde ga niko ne pritiska, ko ce to da sudi.
Venom Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Da, mada da prenos radi recimo ESPN do sada bi imali tri panel diskusije na tu temu i da li je Buducnost pokradena, a internet bi eksplodirao. PPP included. Odgledao sam drugo poluvreme i Buducnost se efikasno samoubila. Mislim da su oni ocekivali lak prolaz, pa je pocela panika kad su naleteli na tvrdo.
Djolle Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Mislim da je u poslednjem napadu bio isključen sat za napad pošto je bilo ispod 24 sekunde do kraja, pretpostavljam da to onda važi i za 8 sekundi pravilo (mrzi me da proveravam to pravilo). Ne važi, tj. može da dođe do prekršaja 8 sekundi kada je manje od 24 na satu.
yolo Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 (edited) koja crna pokradena buducnost, onaj izmisljeni faul zagorcu na tadiji zamalo da odluci tekmu, umesto da na 2 minuta do kraja mega povede, buducnost je u tom napadu posle poklonjenog faula otisla na plus 4. Edited March 20, 2016 by yolo
Recommended Posts