Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne bih bio mnogo ostar prema Pavicevicu. Zapao mu je vec selektiran tim i sa njim je radio dosta dobar posao. Ovo mu je veliki kiks, bagovao je na kraju, ali je i Mega fajterska ekipa, nisu izgubili od ne znam koga. Imace priliku za popravni.

Edited by Malvo
Posted

Kradem sa cdm me foruma

CdihYK7UUAAgUQW.jpg

they like cock  :fantom:

Posted

Otjerali su i Nikolica, a forsiraju mocnog Subija™.

Posted

kakva ce ovo zverina od igraca da bude

jednu evroligu pa u nba 

Posted

Za mene totalno neocekivana partija Zagorca koji posle povrede nicim nije pokazao da bi mogao da bude ono sto se od njega ocekivalo, a pobeda je bila skroz ocekivana, igralo se i pre a i tokom meca...

Rutinski  :fantom:

Sad pred revans cu da se nakupujem karata i onda na dan utakmice da preprodajem, ima Mitrovica da gori :D

Posted

zagorac   :Hail:

novi bodiroga, samo atleticniji, i sa lepsim sutem :)

Posted

al ovaj je nekako bodirogniji™ nego prethodnih 34

Posted

cek da vidimo prvo taj revans i da li ce gospoda sa vrha ABA-e da se sloze sa mogucim rezultatom  :naughty:

Posted

zagorac se slozio, jos ako se i timi slozi u revansu, dzaba im i vrh aba lige.

Posted

doktorska udvajanja u reketu sinoc i strana pomoci. ok, pusten je sut, al negde je moralo da se rizikuje. a zna se da tragija ne moze da pogadja kada je bitno, jedino se jenkins oteo kontroli, al moglo je da se podnese. iz reketa buducnost skoro nista nije ubacila.

Posted

Bravo za Megu. Pogledah samo ovaj klip Zagorca i ne verujem sta gledam. Svaka cast :Hail: :hail:

Posted

Mislim da su nazalost i dalje vece sanse da Buducnost udje u finale. Bolji su tim. Sinoc nisam gledao, mozda bih imao drugacije misljenje :)

Posted

Jel bio prenos na rts-u sinoć?