Jump to content
IGNORED

volite li 90te?

kim_philby

Recommended Posts

Posted
Tempo.
joj, znam da sam dobila neku majicu na nagradnoj igri u tim novinama. Tada sam se nešto jako primala na praćenje sporta :isuse:
Huper ?
:wub:znači, željno sam iščekivala broj kada bi izašli tekstovi pesama i onda bih ih seckala i tako. sećam se da je izlazio petkom i da je petak zato bio poseban dan u nedelji... ili je to bio četvrtak... :unsure:
I njegov rođak Super Tin. Sećam se da je tu neka ginekologica odgovarala na pitanja u stilu "Masturbirala sam, da li je moguće da sam ostala trudna?".
užas "stavila sam olovku u vaginu, da li sam izgubila nevonost?"Ta ginekologinica se zvala nešto tipa Dr Papić, ali bila je i ona druga rubrika, više za ljubav a manje za ta bezobrazna pitanja, zvala se tipa Draga Evgenija ili tako nešto. To je stvarno bilo za umiranje od smeja u kombinaciji sa masivnim transferom neprijatnosti.xxxxx...ne nedostaju mi 90e... <_<
  • Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dunja

13

• kim_philby

11

• Miralem

9

• halloween

6

Posted (edited)

a niko da se seti zone sumraka? bagro jedna ignorantska <_<e da, i volim 90te. cisto da ne vlada jednoumlje na temi i da imamo oko cega da se natezemo.

Edited by Miralem
Posted
a niko da se seti zone sumraka? bagro jedna ignorantska <_<
+1
Posted

ja bih da prilozim omladinske grafite, ali to je cg stampa zabavnog karaktera pa ne znam da li se broji

Posted

ne broji se, ovde pisemo o ozbiljnoj stampi, npr huperu, zoni sumraka i pan erotici. idi negde drugde ako oces da se blesavis.

Posted
sećam se da je izlazio petkom i da je petak zato bio poseban dan u nedelji... ili je to bio četvrtak... :unsure:
mislim da je bio četvrtak unsure.gif
Posted

A Trece Oko?! Pa to se citalo kao legitimna analiza sveckog poretka i analiza predstojecih dogadjaja!!!

Posted
a niko da se seti zone sumraka? bagro jedna ignorantska <_<
zona sumraka briljantan casopis, ja to redovno kupovala. uvek su glavnu pricu pravilno stavljali u drustveni kontekst. secam se jedne sto su je ganjali mesecima, o devojci iz slavonije sto je volela nekog u vojvodini, pa peske isla preko granice kroz sumu, ljubav je od rata jaca. no jednom kad se vracala kuci po mraku u sumi je silovao vukodlak. devet meseci kasnije, folouap, porodjaj. porodila se u bolnici rebro u zagrebu, rodila monstruma dlakavog od 8.5 kila sa neljudskim zelenim ocima. prvo joj je bio grozan, al onda materinski insinkt udario, ipak je to njeno dete. medjutim, dosao fbi i odneo joj dete i nikad ga vise nije videla.i ovo bi bio kraj te price da mi nismo razmenjivali novine sa komsijama. pa dodje komsinica na kafu jedan dan i prica mojoj kevi: vide li ti kako su zeni dete oduzeli :D
Posted (edited)

^ja sam jednom napisao pricu o surovom sumadijskom tigrovuku, ali mi je nisu objavili :(

A Trece Oko?! Pa to se citalo kao legitimna analiza sveckog poretka i analiza predstojecih dogadjaja!!!
ti si fekalija koja pusi livadu stoko,I na kiosci kupujes trece oko! Edited by Miralem
Posted (edited)

da pojasnim: trebaju mi naslovi koji su mogli u nekom ludilu pisati o izlozbi eksibicija nacionalnog pomirenja (sta je kemp?) odrzanoj 1994. godine u legatu colakovic a idejno koncipiranoj od strane isidore bjelice & nebojse pajkica.inace nastavite i o trecem oku. meni je super zabavno. ponovo radi NBS pa je moguce zavaljen u citaonici gustirati periodiku iz tog vremena.

Edited by kim_philby
Posted (edited)
ti si fekalija koja pusi livadu stoko,I na kiosci kupujes trece oko!
:lol:[imala sam kasetu :blush:] Edited by Quince