Jump to content
IGNORED

kraj sezone 2011

Ros

Recommended Posts

Posted

Janko dobio u dva seta, 6-4 6-3, gledao sam samo malo pred kraj, ali odlično je igrao, biće nešto od njega :D

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jean-Luc Picard

88

• renne

46

• Time Crisis

39

• anantaram

38

Posted

pojesce freakns one svoje reci kad tipsa izdominira na kraju :D

Posted

Gledao meč, Tipsa odigrao fenomenalno, pametno, raznovrsno.

Posted

par dana uopste nisam u toku sta se desava, sada vidim, tipsa usao u finale, na crtu bagdatisu sto je prilicno lose ako ovaj bude bio inspirisan. dva igraca potpuno istog senzibiliteta, ako budu dobre volje bice krvi do kolena.daj boze da se tipsa okiti vec jednom. drago mi je da svuda ima pozitivnih komentara o tipsnoj igri, konacno je prigrlio talenat :P

Posted (edited)

Osvaja ovo Tipsa siguran sam.... i to, ako ni zbog čeg drugog, zato što je život jedna ironična kučka biggrin.gif

Edited by Jean-Luc Picard
Posted (edited)
Šok u Pekingu, Jelena ispala u prvom koluJelena Janković poražena je na startu turnira u Pekingu od Austrijanke Tamire Pašek sa 7:5, 6:4, pa je jedina preostala srpska predstavnica na WTA turniru u Kini Ana Ivanović.
Baš i nije neki šok, JJ je totalno van forme, ako nije već i van tenisa. Edited by Time Crisis
Posted

Bagdatis mu dodje najtezi protivnik u dosadasnjim finalima. To bi u nekom savrsenom svetu trebalo da inspirise naseg asa.

Posted
kad se igra?
Najava na Sk sutra u 10:00
Posted

mhm, sad je kod nji 5am, a meč počinje ne pre pola 5pm.

Posted
valjda u 5 ujutro po naše se igra
kuala lumpur je 6 sati ispred nas, ne 12.igra se u 10 i 30 po nasem
Posted (edited)

Ajmo sad... Znači kod nas je 23:20, kod njih je ujutro 5:20, znači šest sati je razlika... meč počinje NOT BEFORE 4:30 pm što kada se oduzme šest sati znači 10:30 am po našem vremenu... Mislim, jel potreban PHD iz matematike za ovako nešto...edit: Duda brža... vidi se da je dobro utrenirana u ovoj problematici biggrin.gif

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

jbg ja gledao reklamu na sport klubu da se je prenos u 5:00očigledno da nemaju pojma kad šta prenose

Posted

Gospode! Pa šta priča ovaj Viško...blink.gif