Sludge Factory Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 Jbt, svi zivi su odlepili za solom Nuna Bettencourta iz Extrema u njihovom novom singlu "Rise", evo i Brajan Mej se divi. Aj sto stvarno nisam ljubitelj (da se fino izrazim) te vrste izdrkavanja i mlatikurcenja, ne podnosim Edija Van Hejlena, Vaija, Satrijanija itsl. i aj sto je pesma cist rip off Stone Temple Pilots/Velvet Revolver (minus refren, koji je vise Linkin Park recimo) i svaka tebi, kume, cast na sposobnostima, tehnici, znanju, gruvu, cemu god, ali ne mogu, meni se smucilo. Solo odskace od pesme i kao da joj i ne pripada, potpuno izbaci slusaoca iz iste, zvuk je odvratan. Izvinjavam se na rantu, a i nije bio neki rant, vise onako malo gadjenje. /off 1
palfoot Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 risaflovanje plejliste na toplinu sa severa. kako je dobar malisha, severni introverti (me) nikad izneverili nisu kuku. dolazim uskoro da delimo rejkjavicku binu, vikinskog reda mi i casne reci polarnosvetlosno-pionirske. From his love for cinematic-neo classical music to folk and experimental, Brynjar Daðason aims to create a unique landscape for the guitar instrument. Brynjar Daðason - Pretty Late (2021)
kipo Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Kontam da moras biti nenadjebiva faca da sa akusticnom gitarom sviras sa Dzordz Bensonom
3opge Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 On 31.3.2023. at 18:14, Sludge Factory said: Jbt, svi zivi su odlepili za solom Nuna Bettencourta iz Extrema u njihovom novom singlu "Rise", evo i Brajan Mej se divi. Aj sto stvarno nisam ljubitelj (da se fino izrazim) te vrste izdrkavanja i mlatikurcenja, ne podnosim Edija Van Hejlena, Vaija, Satrijanija itsl. i aj sto je pesma cist rip off Stone Temple Pilots/Velvet Revolver (minus refren, koji je vise Linkin Park recimo) i svaka tebi, kume, cast na sposobnostima, tehnici, znanju, gruvu, cemu god, ali ne mogu, meni se smucilo. Solo odskace od pesme i kao da joj i ne pripada, potpuno izbaci slusaoca iz iste, zvuk je odvratan. Izvinjavam se na rantu, a i nije bio neki rant, vise onako malo gadjenje. /off stvarno je tesko sranje taj solo, izdrkava bez ikakve veze 1
ragasto Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 On 1. 4. 2023. at 1:14, Sludge Factory said: Solo je jako dobar, samo prenatrpan za moj ukus - ako šreduješ neka kraće traje a ako mora da bude ovoliko dugačak onda nemoj uopšte da šreduješ. A Nuno oduvek važi za potcenjenog gitaristu ali meni Extreme nikad nije došao na red za slušanje, no verujem poznavaocima. A i taj Brajan Mej valjda zna nešto. Kad šredere malo usporimo, taman dobijemo onaj Stanje na putevima vajb... 3
Willow Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 (edited) Šta znam, onako je solo, ne uklapa se u numeru, plus te tupave Ninove face kao da svršava. Not my cup of tea jbg. Od te šrederske/tehničke ekipe meni su najgotivniji John Petrucci i Jason Becker. Prava šteta što je Jasona bolest onemogućila da praši dalje. Ovo je sa jednog od poslednjih njegovih nastupa, pre nego što mu je dijagnostikovan ALS :( Edited April 5, 2023 by Willow 1
kipo Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 Treba na kaver zapravo ali lik, realno, ne dobija zasluge koje zavredjuje. Djeluje da slozi sve minut prije smimanja i hvatovi i sve su mu bas jedinstveni. BOgotac, rekao bih. Cudan covek bese zena.
Indy Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 Car! Nadam se samo da neće da završi u nekim reklamama za voćne sokove. (Pre četvrt veka, ovo mi je bila omiljena reklama...) Spoiler 1
kipo Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 Opet, iako treba na cover, ovaj savrseni minimalizam izuva iz cipela
kipo Posted May 26, 2023 Posted May 26, 2023 Snazno utemeljena pretpostavka da je BB King mozda imao cerku u Pecuju..
kipo Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Sve sam uvjereniji da lik iz cuga svira sve, tacno se vidi da sam sebe iznenadjuje
Recommended Posts