Skyhighatrist Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 (edited) Može i na novo & dobro, al' više pasuje ovde Matt Read and Chris McQueen Edited July 20, 2021 by Skyhighatrist
kipo Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Uhvatio sam se u nekom limbu gdje vise slusam kojesta (ne samo kojesta) sto mi ljudi pominju i salkju na prokleti telefon, nego sto bih zaista slusao, jos jedared, jelte. Skyhighartist, ovo je i za tebe. LJubim i uzivaj gdje god da si. 1
kipo Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 (edited) Ako svirate i volite Noflera, vjerovatnoste naletili na ovog lika. Bogotac. Ako niste, ono, bogotac je. Sad, lik je Rus i sve mu se raspada, radi u turizmu i popio otkaz cim je ovo sranje pocelo, bla bla. Ako zelite da mu posaljete dva dinara ima na njegovom sajtu kako. Ja sam previse pijan da bih se registrovao na ruske monetarne servise i pretvarao rublje, ali jos koliko ujutru, pa da ne zaboravim. Imao sam prepisku s njim veceras, nista osim ovog na sajtu mu ne radi, ni payoneer ni bilo sta. A zasluzio je dolar, jbg realno. NJegov sajt https://mksongbook.com/ ima negdje sta treba Edited April 12, 2022 by kipo
Recommended Posts