February 16, 201510 yr Hvala probacu orahovo prvo, ali dobro je znati da moze i limunovo. Jbg, mnogo sam zamastio :D
October 14, 20159 yr :) fenomenalno...taj fazon sviranja dve gitare u isto vreme zapoceo je, ako se ne varam Stanley Jordan pre jedno 30ak godina, al ovaj momak sa akustikom i fingerstyle tehnikom je otisao mnogo dalje. S tim sto, koliko se ja secam Jordan nije izlazio iz stima. a ovo je kontra....jedna gitara, cetir ruke https://www.youtube.com/watch?v=CcsSPzr7ays Edited October 14, 20159 yr by Pera Zeka
October 15, 20159 yr Nema robije dok se ban ne dobije! Nema viceva, postao sam politicki korektan, ova omladina ne razume stare dobre crnjake...
October 19, 20159 yr All sounds were made using only electric guitars and FX pedals, no synths or samples used.
November 1, 20159 yr soundtrack za jedan od najacih domacih filmova 80-ih pod radnim nazivom Dripacki bluz...skinuo ga decko raskiva!
November 2, 20159 yr Popa Chubby..ista energija i slican sound kao SRV, ali neuporedivo cistije harmonije, sa malo Rory Galagera u tehnici Edited November 2, 20159 yr by Pera Zeka