Pera Zeka Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 http://youtu.be/yshLWYjMijosta sve nece da izmisle
Pera Zeka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Mozda Nuno Betenkurt bolje svira, ali...http://youtu.be/0gt5cEY6PKw
Pera Zeka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 ..a na jesen zenicu se ja... pogledajte svih 54 radova!
John Coltrane Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Laurence Jones-klinac je odlican. Izasao je album Temptation (2014)
Sludge Factory Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Sta preporucujete/koristite za ciscenje pragova i zica? :)
Sludge Factory Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Magicnu krpu. Jel to ono sto skuplja prasinu na suvo? Kapiram da je za skidanje naslaga prljavstivne koja se zalepila za drvo ipak potrbno nesto u tecnom stanju. Sta je dobnro a da ne osteti drvo i da ne rdja metal?
Reaktor Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Jel to ono sto skuplja prasinu na suvo? Kapiram da je za skidanje naslaga prljavstivne koja se zalepila za drvo ipak potrbno nesto u tecnom stanju. Sta je dobnro a da ne osteti drvo i da ne rdja metal? Orahovo ili čičkovo ulje, ono isto koje se koristi za kosu. Nakvasiš krpicu i blago utrljavaš... Kad se naslage raskvase, pokupiš sve sa suvom krpom. Ovo je dobro i za fretboard, zaštitiće ga od presušivanja i postaće gladak i brz za sviranje, Pragovi neće zahrđati od ulja. Na kraju svakako sve dobro prebrišeš i istrljaš suvom krpom. Ovo se odnosi na fretboard od rosewooda (palisandera), za maple (javor) je bolje koristiti neko fabričko sredstvo za poliranje maple fretboarda (zato što je on lakiran, pa da mu ne oštetiš glazuru).
Sludge Factory Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Hvala :) Pretpostavljam da alkohol (medicinski) nije dobar?
James Marshall Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Meni nekako najbolje ono limunovo ulje, nije premasno, skida i onu zapeklu masnoću, nekako najbolja kombinacija, em lijepo miriše, em radi posao, a opet je ulje pa ne nagriza kod nas uglavnom sam nalazio na ovo a vidim da i danlop ima svoje mada sam ja iz ove njihove linije uglavnom koristio onu plavu bočicu za čišćenje žica.
John Coltrane Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Koji ste vi gejshici jbt? Krpa, ako nema moze i malo majicom (zimi rukavom), a ako je bas zapeklo malo populjunes pa kiselina iz pljuce razjede sve . Btw koliko su ta pederska ulja i gde ima da se kupi? pitam za drugara
Recommended Posts