September 13, 201113 yr Jako zanimljivo da 100 puta najavljivani intervju sa Ivanom Ivanovićem donese uglavnom šegu i eventualno jedno, retardirano pitanje.
September 13, 201113 yr koji kacket nosi. vatrogasci NY?To je spremljeno za nedelju svi sportisti su u nedelju umesto klupskih kacketa nosili FDNY kao secanje na poginule u 9/11
September 13, 201113 yr Čitam.. ova 4 seta su trajala 4 minuta duže od onih 5 u Fed - Del Potro finalu. Neverovatan meč.
September 13, 201113 yr Čitam.. ova 4 seta su trajala 4 minuta duže od onih 5 u Fed - Del Potro finalu. Neverovatan meč.Pri tom, jedan 6-2, jedan 6-1.
September 13, 201113 yr Za ove ispod vazi.."zbogom zohari" sta reci, nevidjen mec, nevidjeni igraci, nevidjen spektakldo otkaza se igralolast man standing ima dijagnozu neuhranjen, ali bichuje kao vechno sit :D hvala majstore na nezaboravnoj partijineizvesno, a opet tako ocekivano, bar sto se mene tice a sada mu dajte te sendviche
September 13, 201113 yr cestitam bogu tenisa, neverovatan je bio ove godine. :Hail:uvek mi bude krivo kada rafa izgubi, nevidjeni je car. ma da svaka cast zgolji™, al nekako imam utisak da rafa busi tonija cele godine...Pri tom, jedan 6-2, jedan 6-1.pa kad gemovi traju po 7-8 minuta, a poeni prosecno po 7-8 udaraca :D