Calavera Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 Ne mogu, Harmon mi se totalno zgadio Ma lazem, pogledo pilot jos onomad i bilo mi previse brzo i random, mozda im dam jos koju sansu... Ova zadnja epizoda Komjunitija ko Jekyll i Hyde, prva polovina nidje veze, druga suvi kvalitet. Eto, gledljive epizode ove sezone - 2,5.
Pokojni Ruxin Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Jeste suviše brzo i random, ali kad se svikneš pa to postane deo šarma...šta znam, baš se fino ismijem. A i ja sam tek počeo, 6-7 epizoda. Ne znam da li sam ikad gledao nešto što se bezobzirnije ponaša prema svojim storylineovima i kompletnom univerzumu :D
Hamlet Strašni Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Одгледао целу серију. Допада ми се баш. Надам се да ће бити и филм... Прекинули су у правом тренутку
goofs Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Uf Prve dve sezone su mi fantazija, treca je 50/50, posle su poceli da zastranjuju previse i da se gube. Uz to nastalo je sranje u ekipi, sutnuli su Dena Harmona (tvorac serije, poznat i po Rick&Morty) pa su ga posle vratili. I oterali su Čevi Čejsa, tj. sam je sebe oterao. Kad se podvuce crta, od top10 najoriginalnijih sitkom epizoda ikada, Komjuniti ih ima 5
Hamlet Strašni Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Ја само не могу да одлучим која ми је "омиљена" глумица
Recommended Posts