balu Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 čovek nije životinja ;)Di me nadje. Sa'acu ti pokazem.Po prirodnoj nauKi BioloZiji, smer Zooloski ide ovako:carstvo: Zivotinje (Animalia) . nije anomalija nego Animalija. Mi, coveci smo verovatno anomalija.rod: . Hordati (Chordata)tip (kategorija): Kicmenjaci (Vertebrata)klasa: Sisari (Mamalia) . na hrvatskom su to Sisavci (nije zezanje)podklasa: Zivoradjajuci sisari (Theria) . interesantno je da je ruski termin Zveriinfraklasa: Placentni odnosno Sisari sa posteljicom (Eutheria) ili-ti Visi sisarired: . Primati (Primates)podred: Covekoliki majmuni i Ljudi (Simiae)familija: Hominidi (Homo sapiens)Znaci ne samo da smo Zivotinje nego smo i Zveri i to poprilicno gadne zveri. Najgore na ovoj planeti. Cak ni Tiranosaurus Rex ne spada u Zveri jer nije Sisavac.
dekss Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Di me nadje. Sa'acu ti pokazem.Po prirodnoj nauKi BioloZiji, smer Zooloski ide ovako:carstvo: Zivotinje (Animalia) . nije anomalija nego Animalija. Mi, coveci smo verovatno anomalija.rod: . Hordati (Chordata)tip (kategorija): Kicmenjaci (Vertebrata)klasa: Sisari (Mamalia) . na hrvatskom su to Sisavci (nije zezanje)podklasa: Zivoradjajuci sisari (Theria) . interesantno je da je ruski termin Zveriinfraklasa: Placentni odnosno Sisari sa posteljicom (Eutheria) ili-ti Visi sisarired: . Primati (Primates)podred: Covekoliki majmuni i Ljudi (Simiae)familija: Hominidi (Homo sapiens)Znaci ne samo da smo Zivotinje nego smo i Zveri i to poprilicno gadne zveri. Najgore na ovoj planeti. Cak ni Tiranosaurus Rex ne spada u Zveri jer nije Sisavac.ma nije u tome poenta.poenta je da smo toliko različiti od svih životinja da ta životinjska priroda može da se zanemari.
fonTelefon Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Kako da se zanemari kad je svako ko radi za druge u ovom drustvu danas jedan magarac?
noskich Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Kako da se zanemari kad je svako ko radi za druge u ovom drustvu danas jedan magarac?Nece biti svako.
noskich Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 I nije bas smesno kada se obrati paznja na sustinu teksta: 'Unlike the other mayor candidates and politicians, the Donkey has a strong character, doesn't steal, doesn't lie, and gets work done.'
dekss Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 I nije bas smesno kada se obrati paznja na sustinu teksta: 'Unlike the other mayor candidates and politicians, the Donkey has a strong character, doesn't steal, doesn't lie, and gets work done.'MA prolitao sam ja tekst i shvatio suštinu, al, džaba, smešno - i tužno/tragično, naravno
Recommended Posts