Frank Pembleton Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 ovo kao da je smuckao ambasador walter hillNe bih ja koristio časno ime velikog režisera......shiit has hit the fan... 2
Tihajeza Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Ja sam vrlo zainteresovana da vidim film. Deda i prababa su aktivno učestovali u misiji Halijard.
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 33 minutes ago, Tihajeza said: Ja sam vrlo zainteresovana da vidim film. Deda i prababa su aktivno učestovali u misiji Halijard. pogledaću ga i ja svakako možda čak i na premijeri 🤵🏻♂️
Frank Pembleton Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 možda čak i na premijeri [emoji1773][emoji3603]Moraćeš onda ponovo radi objektivnosti.Jesi li spreman na tu žrtvu...shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 1 hour ago, Frank Pembleton said: Moraćeš onda ponovo radi objektivnosti. Jesi li spreman na tu žrtvu ...shiit has hit the fan... sve za umetnost
Cane Vukic Prebranac Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Јел ово Борис Исаковић у свој резиме након Ратка и Слобе додао и Дражу? 2
slepa živana Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 jadan čovek, izrašće mu nekakav tumor na mozgu od tih uloga 2 2
Jimmy Kowalski Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 Ma nije to Boris, covek ima integritet. Sigurno nece da igra zlocinca kao pozitivca. Od imena na kraju, rekao bih da Drazu igra Ljubisic.. 3 2
April Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 U akciji Halijard v2.0 oterali smo Radoševe automobile s parkinga. Dok se on zajebavao po premijerama, postavili smo parking barijere Dobro jutro, komšija 1
FPLS Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 Bila sinoc Oluja na rts-u i superstaru. Ako je neko bacio oko, je l' gledljivo to?
kud u maglu Simoviću Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 (edited) 14 hours ago, FPLS said: Bila sinoc Oluja na rts-u i superstaru. Ako je neko bacio oko, je l' gledljivo to? ja je upravo vratio i odgledao za početak mnogo je bolja od dare iz jasenovca, što i nije neki preveliki uspeh, verovatno zato što priča nije ispričana do sada pa budi znatiželju da se vidi kako su to zamislili i sproveli, a zamislili su je velikom, a sproveli traljavo priča prati nekoliko linija naracije i nikako se ne može odlučiti koja je dominantna, ona koja ima najveći potencijal ili ona koja je najemotivnija i koja bi mogla da izazove emociju i kod gledaoca koji nije upoznat sa tematikom. mnogo rupa u priči, traljava nelinearna montaža, trećerazredni glumci koji nisu u stanju "da iznesu krupni plan"(sem davora janjića i novaka bilbije) kako je film bio finansiran od strane države(radikala) jasno je bilo da će uspeti da od ratnog filma ne naprave antiranti, što treba znati, a bilo je trenutaka dobar kostim i scena, dijaloški ton po tradiciji očajan, fotka lepa al neadekvatna kajrone pisao selaković glavom i bradom palo mi na pamet dok sam gledao odjavni rol zašto su ga uopšte nazvali oluja, to je naziv vojne operacije hv, kao kad bi rusi pravili film o ww2 i nazvali ga barbarosa, niđe veze doduše bolje i oluja nego pogrom npr sve u svemu tankosava, nije mi jasna jedna stvar, ako su već rešili da spucaju lovu u takav film, zašto ga jebeno nisu dali nekome ko zna to da radi a pranje love nije u pitanju e bio i detalj o prosleđivanju konvoja na kosovo, ranjeni smešteni na vma nije bilo scene o prodaji sendviča Edited August 5, 2023 by kud u maglu Simoviću 2
Nikodije Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Jel ima u filmu Vučićev zapaljiv govor u Glini mesec dana pre Oluje? 2 1
slepa živana Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 8 minutes ago, Nikodije said: Jel ima u filmu Vučićev zapaljiv govor u Glini mesec dana pre Oluje? sto posto! i nermina i sabina 1
Recommended Posts