February 19, 20232 yr Pa Gaga je kao sledeći projekat najavio novu verziju Boja na Kosovu, koja bi se snimala negdje u Španiji/Portugaliji sa više hiljada statista i više stotina konja...
February 19, 20232 yr 2 minutes ago, colonelo said: Pa Gaga je kao sledeći projekat najavio novu verziju Boja na Kosovu, koja bi se snimala negdje u Španiji/Portugaliji sa više hiljada statista i više stotina konja... Nije čuo za CGI?
February 20, 20232 yr Pohvale za Usekovanje, bez dileme jedan od boljih filmova koje smo izbacili u poslednjih desetak godina, greota zbog slabe reklame i verovatno mizerne gledanosti. Pomalo nespretno izveden kraj, ali u globalu jako prijatno iznenadjenje. Podsetio me na rumunsku Sieranevadu.
February 20, 20232 yr Da, ide u bioskopima vec desetak dana. Nece jos dugo, do kraja nedelje verovatno. Ja juce gledao u polupraznoj sali u Uscu. Cudi me da BG premijera nije ostavljena za Fest, ionako nikad manje domacih filmova nije bilo u programu.
February 20, 20232 yr Hvala na preporuci, po naslovu sam pogrešno zaključio da je još jedan iz niza SPC Marvela: Sveta Petka, Čudotvorac Tumanski i sl.
February 20, 20232 yr 3 hours ago, FPLS said: Pohvale za Usekovanje, bez dileme jedan od boljih filmova koje smo izbacili u poslednjih desetak godina, greota zbog slabe reklame i verovatno mizerne gledanosti. Pomalo nespretno izveden kraj, ali u globalu jako prijatno iznenadjenje. Podsetio me na rumunsku Sieranevadu. ima li malo od Vinterbergovog Festena?
February 22, 20232 yr Kakav nepodnosljiv glas naratora u trejleru... Odlicna tema. Volela bih da gledam Edited February 22, 20232 yr by mustang
February 24, 20232 yr On 22. 2. 2023. at 15:53, msv said: Dokumentarni film Dušana Gajića "30 godina mature", četvrtak u 20.20h na RTS 2 Teška davežnost od filma...neki likovi čak izazivaju i agresiju...
February 27, 20232 yr E jbga sad....No taj film je u startu bio navrat nanos i budževina teška.......shiit has hit the fan.