Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Posted (edited)

Koliko je meni simpatično kako je trigerovan namenski :D

esid: ajd nek neko da Gagi Antonijeviću da odradi rimejk Kadinjače :D

Edited by Filozof manijak
Posted

Волим све верзије Ужичке републике,   види се како је перципирана друштвено у различитим декадама, 1960-тих се темом бави Пуриша Ђорђевић који је и сам учесник, сведок борби око Ужица и заробљен од Немаца, умало и страдао, акценат је на реалистичности и психологији, кризи идеала, преплитању прошлости и савремености, а деценију касније је то ратни спектакл Жике Митровића који треба да ухвати "епски замах" и ресетује старе идеале (у 1970-тим и Пуриша се приклања овом тренду обнављања чари револуције са "Павлом Павловићем" - са поруком да се отишло сувише у капитализам, дај да се "ресетујемо" у идеалистички рај)  , о ево сад са екранизацијом Ћосићевог Отпадника, Грешника, Верника у "Времену зла" из 2021. опет имамо верзију Ужичке републике са повратком на слику из 1960-тих, опет је акценат на психологији и реалистичности. 

• 4 weeks later...
Posted
2 hours ago, I*m with the pilots said:

Heroji radničke klase

https://m.imdb.com/title/tt8028222/?ref_=nm_flmg_t_4_act

Vredi li? Daje se upravo na ARTE Kinofestivalu online

Moji su ga gledali na FESTu i bili su podeljenih utisaka: od vrlo dobar do meh :ohmy:

Ne moraš mi se zahvaljivati na ovoj ogromnoj pomoći :D

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

gdje bih mogla da nadjem leto kad sam naucila da letim, propustila sam ga u bioskopu?

Posted
38 minutes ago, morgana said:

gdje bih mogla da nadjem leto kad sam naucila da letim, propustila sam ga u bioskopu?

RTS 3 večeras

• Wub 1
Posted
1 hour ago, levi said:

RTS 3 večeras

pa fenomenalno, hvala!

Posted

baš lijep filmić. scena iz ljetnog kina mi je vremeplov u djetinjstvo.

Posted

Kako bilo, Edmund Ado je potpisao ugovor sa Spartakom. I postao ubedljivo najplaćeniji igrač subotičkog superligaša. Prema saznanjima Mozzart Sporta Edmund Ado će na Gradskom stadionu mesečno zarađivati 12.000 evra. Nešto manje nego u Šerifu (15.000) i biće ubedljivo najplaćeniji igrač Plavih Golubova. Plate tog ranga nisu baš uobičajene u klubovima srednjeg staleža u Mozzart Bet Superligi i premašuju limite Spartaka. Deluje možda čudno, ali će, prema izvorima bliskim Subotici, Edmunda Ada plaćati filmski režiser Predrag Gaga Antonijević. On je od nedavno član najužeg rukovodstva kluba i finansijer Spartaka. I pristao je da finansira Adov prelazak u Suboticu.

:gilja:

• Haha 5
Posted
Kako bilo, Edmund Ado je potpisao ugovor sa Spartakom. I postao ubedljivo najplaćeniji igrač subotičkog superligaša. Prema saznanjima Mozzart Sporta Edmund Ado će na Gradskom stadionu mesečno zarađivati 12.000 evra. Nešto manje nego u Šerifu (15.000) i biće ubedljivo najplaćeniji igrač Plavih Golubova. Plate tog ranga nisu baš uobičajene u klubovima srednjeg staleža u Mozzart Bet Superligi i premašuju limite Spartaka. Deluje možda čudno, ali će, prema izvorima bliskim Subotici, Edmunda Ada plaćati filmski režiser Predrag Gaga Antonijević. On je od nedavno član najužeg rukovodstva kluba i finansijer Spartaka. I pristao je da finansira Adov prelazak u Suboticu.

Ja čitam, i kao kakve bre sad ovo ima veze sa srpskim filmom [emoji38][emoji38][emoji38]

....shiit has hit the fan.
  • 4 weeks later...
Posted
On 19.1.2023. at 0:09, omiljeni said:

Ovo je zemlja čuda.

Posted

mislim svima nam je jasno da kolikogod da je predrag gaga placen, da je preplacen, ali da on iz svog pdze kesira tisuce ojra mjesecno, e pa jebemu

Posted

Pa to funkcionise ovako: kad se bude snimao sledeci film / serija / stagod koju ”podrzava” telekom ili eps ili slicno i kad se bude opremao enterijer na primer, pisace u nabavci da je kupljen i placen parket za 100.000 evra od firme x, firma x ce uzeti 100.000 evra i isporuciti laminat za 9.999 evra i eto ohohoho mesecnih plata ili sta vec zatreba.