Filozof manijak Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 (edited) Koliko je meni simpatično kako je trigerovan namenski esid: ajd nek neko da Gagi Antonijeviću da odradi rimejk Kadinjače Edited November 3, 2022 by Filozof manijak
Duhovnost, ljubav i med Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Волим све верзије Ужичке републике, види се како је перципирана друштвено у различитим декадама, 1960-тих се темом бави Пуриша Ђорђевић који је и сам учесник, сведок борби око Ужица и заробљен од Немаца, умало и страдао, акценат је на реалистичности и психологији, кризи идеала, преплитању прошлости и савремености, а деценију касније је то ратни спектакл Жике Митровића који треба да ухвати "епски замах" и ресетује старе идеале (у 1970-тим и Пуриша се приклања овом тренду обнављања чари револуције са "Павлом Павловићем" - са поруком да се отишло сувише у капитализам, дај да се "ресетујемо" у идеалистички рај) , о ево сад са екранизацијом Ћосићевог Отпадника, Грешника, Верника у "Времену зла" из 2021. опет имамо верзију Ужичке републике са повратком на слику из 1960-тих, опет је акценат на психологији и реалистичности.
I*m with the pilots Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 Heroji radničke klase https://m.imdb.com/title/tt8028222/?ref_=nm_flmg_t_4_act Vredi li? Daje se upravo na ARTE Kinofestivalu online
Profesionalac Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 2 hours ago, I*m with the pilots said: Heroji radničke klase https://m.imdb.com/title/tt8028222/?ref_=nm_flmg_t_4_act Vredi li? Daje se upravo na ARTE Kinofestivalu online Moji su ga gledali na FESTu i bili su podeljenih utisaka: od vrlo dobar do meh Ne moraš mi se zahvaljivati na ovoj ogromnoj pomoći
Jimmy Kowalski Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Traže se donori: Scenaristi Srđanu Koljeviću neophodna transplantacija jetre
morgana Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 gdje bih mogla da nadjem leto kad sam naucila da letim, propustila sam ga u bioskopu?
levi Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 38 minutes ago, morgana said: gdje bih mogla da nadjem leto kad sam naucila da letim, propustila sam ga u bioskopu? RTS 3 večeras 1
morgana Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 1 hour ago, levi said: RTS 3 večeras pa fenomenalno, hvala!
morgana Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 baš lijep filmić. scena iz ljetnog kina mi je vremeplov u djetinjstvo.
omiljeni Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Kako bilo, Edmund Ado je potpisao ugovor sa Spartakom. I postao ubedljivo najplaćeniji igrač subotičkog superligaša. Prema saznanjima Mozzart Sporta Edmund Ado će na Gradskom stadionu mesečno zarađivati 12.000 evra. Nešto manje nego u Šerifu (15.000) i biće ubedljivo najplaćeniji igrač Plavih Golubova. Plate tog ranga nisu baš uobičajene u klubovima srednjeg staleža u Mozzart Bet Superligi i premašuju limite Spartaka. Deluje možda čudno, ali će, prema izvorima bliskim Subotici, Edmunda Ada plaćati filmski režiser Predrag Gaga Antonijević. On je od nedavno član najužeg rukovodstva kluba i finansijer Spartaka. I pristao je da finansira Adov prelazak u Suboticu. 5
Frank Pembleton Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Kako bilo, Edmund Ado je potpisao ugovor sa Spartakom. I postao ubedljivo najplaćeniji igrač subotičkog superligaša. Prema saznanjima Mozzart Sporta Edmund Ado će na Gradskom stadionu mesečno zarađivati 12.000 evra. Nešto manje nego u Šerifu (15.000) i biće ubedljivo najplaćeniji igrač Plavih Golubova. Plate tog ranga nisu baš uobičajene u klubovima srednjeg staleža u Mozzart Bet Superligi i premašuju limite Spartaka. Deluje možda čudno, ali će, prema izvorima bliskim Subotici, Edmunda Ada plaćati filmski režiser Predrag Gaga Antonijević. On je od nedavno član najužeg rukovodstva kluba i finansijer Spartaka. I pristao je da finansira Adov prelazak u Suboticu. Ja čitam, i kao kakve bre sad ovo ima veze sa srpskim filmom [emoji38][emoji38][emoji38]....shiit has hit the fan.
April Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 On 19.1.2023. at 0:09, omiljeni said: Kako bilo, Edmund Ado je potpisao ugovor sa Spartakom. I postao ubedljivo najplaćeniji igrač subotičkog superligaša. Prema saznanjima Mozzart Sporta Edmund Ado će na Gradskom stadionu mesečno zarađivati 12.000 evra. Nešto manje nego u Šerifu (15.000) i biće ubedljivo najplaćeniji igrač Plavih Golubova. Plate tog ranga nisu baš uobičajene u klubovima srednjeg staleža u Mozzart Bet Superligi i premašuju limite Spartaka. Deluje možda čudno, ali će, prema izvorima bliskim Subotici, Edmunda Ada plaćati filmski režiser Predrag Gaga Antonijević. On je od nedavno član najužeg rukovodstva kluba i finansijer Spartaka. I pristao je da finansira Adov prelazak u Suboticu. Ovo je zemlja čuda.
ToniAdams Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 mislim svima nam je jasno da kolikogod da je predrag gaga placen, da je preplacen, ali da on iz svog pdze kesira tisuce ojra mjesecno, e pa jebemu
burekdzija Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 Pa to funkcionise ovako: kad se bude snimao sledeci film / serija / stagod koju ”podrzava” telekom ili eps ili slicno i kad se bude opremao enterijer na primer, pisace u nabavci da je kupljen i placen parket za 100.000 evra od firme x, firma x ce uzeti 100.000 evra i isporuciti laminat za 9.999 evra i eto ohohoho mesecnih plata ili sta vec zatreba.
Recommended Posts