mlatko Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 Uto[emoji2400]akInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
John Coltrane Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 1 hour ago, steins said: Šta je beše Suta ujutru? Imaš na YT ceo film, meni upečatljiv zbog Filigranskih pločnika.
April Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Pinterova kamera. Glumačka postava neverovatna i mislim da je ovo i razlog restauracije. +1I čudesni Bekim. Pavla Pavlovića će kasnije ugraditi u Žarka Munižabu.Uzgred, primećujem da mnogo nas voli Sutra ujutro iz najličnijih razloga. Može li biti veće pohvale filmu?Sent from fav toy
Frank Pembleton Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Više od pola Močvare je "nahovano"...Koliko čujem sad sa digitalijom je to vrlo često da bi se uštedelo u snimajućim danima. Kod nas. .... Shiit has hit the fan!
Misko Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Gledao sam upravo bice skoro propast sveta,inace drag film,od meni jednog od cetiri najdraza domaca autora, Petrovića....potcenjen u njegovom opusu,ostao nekako u senci skupljača perja i tri....
kud u maglu Simoviću Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 šteta što su se seobe na onakav način završile, jedno od možda najznačajnijih dela srpske književnosti imao je kapacitet, nije se štedelo na lovi. al jbg izgleda mu se nije dalo
ToniAdams Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 joj meni to skandalozna ekranizacija, koliko se secam uopste ne prati knjigu
Misko Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Iskreno, slabo se secam te ekranizacije, moguce je da sam cak i samo jednu polovinu gledao, ali, nisam misljenja da film mora da prati verno knjigu, ili sta god d aje source material, da bi bio dobar, ne zavisi po meni to od toga..jel Godfather slepo pratio roman, nije, a univerzalno prihvacen kao najbolji ikad..
April Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 šteta što su se seobe na onakav način završile, jedno od možda najznačajnijih dela srpske književnosti imao je kapacitet, nije se štedelo na lovi. al jbg izgleda mu se nije dalo Mislim da ljudi potcenjuju faktor trenutne forme autora.Petrović dugo nije radio, valjda još od Grupnog portreta, plus loše zdravlje i fak.Sent from fav toy
Misko Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Kad već spominjete adaptacije romana my two cents on Petrijin venac,roman mnogo volim,ali i film...tek kad je restauracija radjena,saznao sam da je Djidja želeo da radi seriju, znači da adaptira roman detaljnije, otpalo je,pa na kraju ispade mini serija i film...nisam gledao mini seriju,sem par scena iz epizode sa vuisicem,kojih u filmu nema, loš snimak,jbg,ali, mogao je još neke scene i da zadrži u filmu,sat i po samo traje...
steins Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Više od pola Močvare je "nahovano"...Koliko čujem sad sa digitalijom je to vrlo često da bi se uštedelo u snimajućim danima. Kod nas. .... Shiit has hit the fan! Šta je nahovanje?Sent from my iPhone using Tapatalk
Misko Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Da ne zatrpavam rip temu, ako iko zna, gde se dede Balasev film o Vasi Ladackom, Kao rani mraz, bio u bioskopima, najavljivana je i serija, na krjau nista, ni TV premijera, ni serija, ni DVD?
Frank Pembleton Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Da ne zatrpavam rip temu, ako iko zna, gde se dede Balasev film o Vasi Ladackom, Kao rani mraz, bio u bioskopima, najavljivana je i serija, na krjau nista, ni TV premijera, ni serija, ni DVD?Hm, znam da je Olivera imala neviđenu paranoju od piratizovanja, pa su čak i sektorima u postprodukciji slali obogaljene kopije, samo da ne bi izašlo na netu... .... Shiit has hit the fan!
Misko Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Pfff..pa oldicno onda, sad to niko nece videti..mislim, nije toliko vazno, meni licno, vise sam radoznao zbog sma eprice oko nastajanja filma, o tome bi valjalo snimiti film
Recommended Posts