Misko Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 mhm.. https://www.kinoteka.org.rs/srpski-igrani-filmovi-1911-1999-100-najboljih/
nisam ja Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 ovo neki festival neprijatnosti? miki krstović se dobro drži.
Misko Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 gledao delove, Sergej korektan, a ne volim ga bas..
steins Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Ajvar je hipstersko pretenciozno govno od filma. Nit je jasno čemu služi, nit izaziva kakvu emociju, prepun kretenskih klišea kako bi drugosrbijanski mile voleo da živi, bože sačuvaj I čemu uopšte služi ona baba sa urnom? Da bi Nataša imala glumačku vinjetu? I potpuni besmisao ajvara. Jebote ko da je Marta Keler pisala Serhio i Kičić Uf na šta sam potrošio sat i po života 1 2 1
Nikodije Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 3 hours ago, Misko said: gledao delove, Sergej korektan, a ne volim ga bas.. Ni ja ga ne volim i da nisam gledao Srpski film mislio bih da je on loš glumac, al eto tu je pokidao. Problem su neinventivni scenariji i traljave režije pa glumci uglavnom igraju sami sebe otaljavajući svoj posao i to je negledljivo. Posebno je Glogovac "stradao", neverovatno kako je on potrošen na loše filmove, a niko ne može reći da je loš glumac.
John Coltrane Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 12 hours ago, kud u maglu Simoviću said: koliko je zvuk nerešiv problem u srpskom filmu pa jbt Ja mislio da je do mog tv, pa do mog kompa, pa do ženinog laptopa... Sad si me utešio...
Misko Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 14 hours ago, Nikodije said: Ni ja ga ne volim i da nisam gledao Srpski film mislio bih da je on loš glumac, al eto tu je pokidao. Problem su neinventivni scenariji i traljave režije pa glumci uglavnom igraju sami sebe otaljavajući svoj posao i to je negledljivo. Posebno je Glogovac "stradao", neverovatno kako je on potrošen na loše filmove, a niko ne može reći da je loš glumac. o, da, narocito filmovi Olega Novkovica, koje ne podnosim, mada, Sutra ujutru, jeste los, ali, ima ono nesto, jedan od onih losih filmova koji mozes da gledas ako si u takvom moodu.. 1
Misko Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 (edited) Davno sam ga gledao, tinejdzer sam bio, secam se da mi je legao, bese jesenji dan, kisa..ali, da ga sad pamtim kao neku filmcinu, tesko...Normalni ljudi spadaju u top 10 filmova koje najvise mrzim, ne domacih, nego uopste..a nisma od onih koji strastveno mrze filmove, mora da bude bas onako los da bih ga mrzeo.. Edited January 24, 2021 by Misko
mustang Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Oci kopam za sutra ujutru ! Jedan od omiljenih mi. Mozda i sto mi je lako da se identifikujem sa nekim momentima. Mali film, nista teatralno, tih, sece nozem svaku scenu. Sjajan za sve koji zele da se bave filmom.
I*m with the pilots Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 On 19.1.2021. at 23:24, nisam ja said: jel ima još neko da odglumi ljudsko govno il je boris isaković pretplaćen na to? kad sam mu čuo glas sad u otac-u počeo sam da galamim od muke. U onoj teskobi "Beli, beli svet" je "dobrica", i po predstavama ume da dobije pozitivne ili makar sarene likove 1
Recommended Posts