nisam ja Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 jel ima još neko da odglumi ljudsko govno il je boris isaković pretplaćen na to? kad sam mu čuo glas sad u otac-u počeo sam da galamim od muke. 4
maheem Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Just now, nisam ja said: jel ima još neko da odglumi ljudsko govno il je boris isaković pretplaćen na to? kad sam mu čuo glas sad u otac-u počeo sam da galamim od muke. Slomio me film, nisam izdržao 15 minuta.
Frank Pembleton Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Baš težak film i danas mi iskoči vest da ovaj mučenik još nije vratio decu i da hranitelji dobijaju 45k po detetu, a on 14k ukupno lad su bili kod njega...Plače mi se svaki put kad pomislim na tog čoveka. .... Shiit has hit the fan!
nisam ja Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 a evo ga i bandović. drugi najgori čovek na svetu.
Kenji Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Digitalno restauriran film Puriše Đorđevića "Pavle Pavlović" biće premijerno prikazan na fejsbuk stranicama kompanije Vip mobile, Jugoslovenske kinoteke i Centar filma u četvrtak, 21. januara, u 20 časova. https://rs.n1info.com/kultura/digitalno-restauriran-film-pavle-pavlovic-purise-djordjevica/
kud u maglu Simoviću Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 koliko je zvuk nerešiv problem u srpskom filmu pa jbt
Frank Pembleton Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 koliko je zvuk nerešiv problem u srpskom filmu pa jbt Šta, Ajvar? .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 ma da. riba fuge u kupatilu i nečuje se dijalog od zvuka ribanja četke doduše i sergej mumla
Frank Pembleton Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 ma da. riba fuge u kupatilu i nečuje se dijalog od zvuka ribanja četke doduše i sergej mumlaIpak sam odlučio da odgledam odloženo.... Shiit has hit the fan!
Misko Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 On 21.1.2021. at 17:22, Kenji said: Digitalno restauriran film Puriše Đorđevića "Pavle Pavlović" biće premijerno prikazan na fejsbuk stranicama kompanije Vip mobile, Jugoslovenske kinoteke i Centar filma u četvrtak, 21. januara, u 20 časova. https://rs.n1info.com/kultura/digitalno-restauriran-film-pavle-pavlovic-purise-djordjevica/ cudi me da bas taj film Purise Djordjevica prvi restauriran..posto je cilj 100 filmova, nije mi jasno kako je taj film upao u prioritete..cak i nije na zvanicnoj listi najboljih, koliko znam.. 1
Kenji Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 (edited) Ne misli ni Puriša da mu je najbolji. Ovo je iz 2010. godine: Quote “Uvod” za svoj najzabranjivaniji film popularni Purke napravio je kao satirični, duhoviti vremeplov - sa brojnim fotografijama Bekima Fehmiua, koji igra naslovnu ulogu, Ljubinke Bobić, Milene Dravić, Radeta Markovića... - Film je nastao 1972, bila je to, i nadam se ostala, priča o filmu, a sam početak filma nije bio srećan - “Pavle Pavlović” je proskribovan i izbačen iz zvanične konkurencije festivala u Puli, što je za mene bio znak da je film dobar, a dokaz za to je i plejada glumaca koja igra u njemu. Posle festivalske projekcije nije imao bioskopsku distribuciju, i možda čak i ne spada u moje najbolje filmove, ali Bekim je ovde ostvario jednu od svojih najboljih uloga - lik mladog radnika Pavla Pavlovića, koji u sredini natopljenoj sitnom korupcijom, zloupotrebom samoupravnih slogana i slomom morala, postaje buntovnik koji će na kraju stradati. Prema rečima Puriše Đorđevića, Bekim Fehmiu je podržavao da se ovaj film vrati iz “bunkera”, a njegovom zaslugom “Pavle Pavlović” prikazivan je i u inostranstvu, najpre u Italiji, gde su ga kritičari nazvali “bravuroznim političkim kabareom”. - Film je doživeo malu cenzuru, ali bili su vrlo fer, nisu ga mnogo skratili. Ostalo je, međutim, nešto što je vrlo zanimljivo - posle naslova filma na špici se pojavljuje rečenica koja glasi: “Mnogi problemi u ovom filmu rešeni su akcijom Saveza komunista”. Ja oduševljen filmom. Posebno Pinterova kamera. Glumačka postava neverovatna i mislim da je ovo i razlog restauracije. Scena sa izdavanjem ploče "Ja te štipam ti mi se pućiš" i Rade Marković u ulozi govnara (naravno) koji za javnost snažno osudjuje dok štipa pevaljku Milenu Dravić, genijalna https://streamable.com/hfxbv9 Bez problema može na temu o Miki. Edited January 23, 2021 by Kenji
MocaVukotic Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 El to ima neka "zvanicna" lista najboljih? Sa pecatom i svim?
Recommended Posts