gospa buba Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 zlotvori majkemi shta li bi kod mene ispalo sa crni zidovi i granitni stolovi sent from bubamoto
ragasto Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 Šteta što zid nije bio neke druge boje, da bude još zanimljivije
shimpu Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Bili za novu godinu domaci filmovi, juzni vetar, bikovic igra kriminalca, vecina scena je nerealna, glogovac je au svaka cast, i zika todorovic isto tako...bikovic bi trrbalo da bude antiheroj za kiga svi navijamo ali je covek ugrozio trudnu zenu, majku, oca, brata, najboljeg ortaka, saradnike...preti, uslovljava, ucenjuje, nerealan je skroz...balkanska medja, bikovic igra policajca, igra heroja koji voli srbiju i kosovo, ali nekako mi sve nerealno, drugi deo filma sve vreme pucacina na sve strane...i balerina kao policajac je nerealan...taksi bluz, zaspao sam...patuljci sa naslovnih strana...ne svidja mi se...zona zamfirova drugi deo...cudi me da bikovic nije glumio zonu
mozzer Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 (edited) Prvim put sam odgledao oba filma - Juzni Vetar meni mnogo bolji, cak iznenadjujuce dobar (btw jedan od finansijera Jovanjica u to vreme :)), ni Bikovic nije toliko los, Jovana moja omiljena domaca glumica, iskusni glumci odlicni, malo preostro i preterano ali sve zajedno veoma solidno u odnosu na moja ocekivanja... plus malo objasnili neke stvari Balkanska medja klasican (skup ali ne previse dobar) propagandisticki film... ali ako moze Tom Kruz mogu i Rusi i Bikovic... odgledao tri puta po 15min nisam mogao vise... Edit: Bikovic se pojavljuje i u poslednjoj sceni Senki nad Balkanom 2 (necu vise zbog spoilera :)) Edited January 6, 2020 by mozzer
shimpu Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Dobro mozda sam preterao za bikovica, samo me iznervirao u juznom vetru sto je dozvolio da nevini stradaju.
mozzer Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Kapiram te ali mislim da je to namerno tako uradjeno - jer tako i jeste u realnom zivotu (znam jedan primer iz prve ruke)....
shimpu Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Ok u stvarnom zivotu, ali ovde on treba da bude heroj, da navijamo za njega. Nije ubica, nije siledzija, krade kola i to je to
Milošica Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 3 minutes ago, ToniAdams said: Pa lik sa mirijeva jbg Šta fali Mirijevu?
Frank Pembleton Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 18 minutes ago, nisam ja said: ovo je baš bio tizer :D Cekaj bre ovo je bilo pre par godina?Sta je bilo sa tim ?Nikada nije ni snimljeno?
Recommended Posts