nisam ja Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 Sranje mi je. Ok ima tenziju neku, to mu priznajem. Biković je komičan. Glogovac dobar. Sve sa bugarima neprijatno. Timotijević opet lik iz alan Forda. Bjela ok gleda/glumi, al brate ne moraš uvek sebi da pišeš ta dojahavanja na konju i rešavanja stvari. U onoj 1 jurnjavi su slupali 3 auta, al je potera traljava. Drive by shooting jezivo loš. Žika sa dildom? To neki omaž? Generalno fail na ključnim mestima, uz obraćanje pažnje na detalje i bolju montažu moglo je biti malo bolje. E da, šta je sa diklićem, ne leži njemu ta dernjava.
ToniAdams Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 on stvarno tako prica vec duzi niz godina. video sam ga jednom u zvezdara teatru gde je poceo da divlja posle predstave. u kaficu se u jednom momentu poceo da dere na sagovornika nesto u fazonu "ja da njemu dugujem 20k evra???".
ObiW Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 I ti si isao u Zvezdara Teatar? Jel sa Miralemom?
ToniAdams Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 naravno. kudbi sanjim osim u teatar, za setanje visoka mu peta
triple_nippled Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 On 16.11.2018. at 12:43, ducca said: 635 csi pak vadi fleke odgledao film veceras i bas je...nista. nit' smrdi, nit' mirise. jeftina zabava. highlight filma bembara.
ToniAdams Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 pa jebo benbaru kad je vozi ko baba skracom nogom nedeljom do crkve. auto mog zivota inace.
nera Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 Pogledala sinoc, bolje da nisam. Sto vec rekoste, smuljano svasta i nista, holivudske akcije sa sve scenama kod brodigradilista, valjda ne moze prava krimi akcija bez toga... prica suplja, gluma ocaj, mnogo dranja nizasta. Jedino Glogovac dobar, izvukao sta je mogao. Ostalo tuga...
ToniAdams Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 a meni ozbiljno gluma nije problematicna. prica je krsina, naravno.
Fakundo Sava Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Pa bolje da liči na nešto,nego da ne liči ni na šta by Bregović Najviše me je razočarao rasplet,verovatno su imali nekoliko kombinacija i odlučili se na najgluplju i najjeftiniju
ToniAdams Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Konačno lepe vesti Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević rekao je danas da je Ministarstvo podržalo Kustendorf sa 25 miliona dinara i da je "imalo više para, dalo bi još vše", jer je prema njegovim rečima, u pitanju "tektonski kulturni događaj" značajan za Srbiju, region, Evropu i svet. "Džoni Dep, Žak Odijar, Džim Džamuš, Monika Beluči, Aleksej Balabanov, Andrej Končalovski, sad nisam pročitao deo enciklopedije svetskog filma, ovo su imena koja su gostovala na Kustendrofu. Samo ova činjenica govori u prilog zaključku da je reč o najznačajnim kulturnom događaju u Srbiji", rekao je Vukosavljević. On je Kustendorf metaforično uporedio sa "malim, galskim selom" iz stripa o Asteriksu, koje se hrabro bori protiv "zlog rimskog carstva".
renne Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Ristovski žicka pare za drugi deo, POVRATAK KRALJA
Caligula Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 ne idem i kino dok ne vidim naslov KAKO SE KRALJ ISRAO ZA MEDALJU
Recommended Posts