Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Posted (edited)

a da, negde sam i čuo koliko je knjižio

ono, gradski trač

e

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Kad bi samo u tome bila razlika između Kovačevića i Vojnova.....

Posted

Vala, nije mi nešto žao što nisu isfinansirali nešto od pisca "Mi nismo anđeli 3", "Malog bude" i "Jeseni samuraja". Tih vodvilja i previše, svakako. 

Posted
27 minutes ago, kobni zelaya said:

Kad bi samo u tome bila razlika između Kovačevića i Vojnova.....

naravno, nisu ni u istom koordinatnom sistemu, a i dimitrije nije vaspostavio cenovnik

Posted

jel vojnov služio vojsku ...? ovo je retoričko pitanje ...

Posted

Dimčetov( Dambov kako ga  Ghoul krstio)  nadimak na tuiteru je Tim John Byford :isuse:

Posted

Ako ja taj njegov scenario toliko dobar,kao i sam projekat,koji već ima podeljene uloge i plan distribucije ,zašto onda cmizdri 

za 30 miliona dinara ,kao da je to neki novac u šoubiznisu

Komisija je preporučila Upravnom odboru FCS da, ukoliko postoji mogućnost, podrži i razvoj projekata „Povratak Žikine dinastije” po scenariju Milene Marković i u režiji Milana Todorovića, i „Biće novih leta” Gvozdena Đurića.

Žikina dinastija :frust: ,šta li ovo treba da bude 

Posted

po scenariju the milene markovic?

bica ce da se besi :hihi:

sent from bubamoto

Posted

ja bi gledao povratak žikine dinastije

Posted
9 hours ago, gospa buba said:

po scenariju the milene markovic?

bica ce da se besi :hihi:

sent from bubamoto

:lolol: pa ja ovo nisam znala... sad sam se bavila istraživačkim novinarstvom na guglu. to je ona. otac scenarista žikinih dinastija, hajde da se volimo i tome slično... stvarno je greota da se ne snimi nastavak.

Posted
2 hours ago, slepa živana said:

:lolol: pa ja ovo nisam znala... sad sam se bavila istraživačkim novinarstvom na guglu. to je ona. otac scenarista žikinih dinastija, hajde da se volimo i tome slično... stvarno je greota da se ne snimi nastavak.

a brat joj je Predrag Marković (Kviskoteka, istorija, SPS...)

Posted

sve zajedno, bica ce se besi! :D

sent from bubamoto

Posted
1 hour ago, colonelo said:

a brat joj je Predrag Marković (Kviskoteka, istorija, SPS...)

to sam znala, i za dobricu ćosića da je neki rod, ali povezanost sa žikinom dinastijom mi je promakla.

dimitrije vojnov ima talenta za zavere. trebalo bi da napravi jedan ozbiljan scenario o uticaju tajnih službi na srpsku dramaturgiju :D

Posted

dimitrije smislio zaplet, nije promenio imena i smestio radnju oko sledeceg vaskrsa. i onda seo ziv da se chudi. s druge strane, kao neshto poznajem neke umetnike koji nikad nishta od srbije ne dobiju, pa kad se iskilave pa neshto i snime, eto dimitrija da sere. vrlo subjektivno ga grdno zalim :rolf:

neka se zove otpisani 2 sa osvetom :hihi:

sent from bubamoto