kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 (edited) a da, negde sam i čuo koliko je knjižio ono, gradski trač e Edited August 8, 2018 by kud u maglu Simoviću
kobni zelaya Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Kad bi samo u tome bila razlika između Kovačevića i Vojnova.....
James Marshall Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Vala, nije mi nešto žao što nisu isfinansirali nešto od pisca "Mi nismo anđeli 3", "Malog bude" i "Jeseni samuraja". Tih vodvilja i previše, svakako.
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 27 minutes ago, kobni zelaya said: Kad bi samo u tome bila razlika između Kovačevića i Vojnova..... naravno, nisu ni u istom koordinatnom sistemu, a i dimitrije nije vaspostavio cenovnik
stoka Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 jel vojnov služio vojsku ...? ovo je retoričko pitanje ...
Fakundo Sava Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Dimčetov( Dambov kako ga Ghoul krstio) nadimak na tuiteru je Tim John Byford
Fakundo Sava Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Ako ja taj njegov scenario toliko dobar,kao i sam projekat,koji već ima podeljene uloge i plan distribucije ,zašto onda cmizdri za 30 miliona dinara ,kao da je to neki novac u šoubiznisu Komisija je preporučila Upravnom odboru FCS da, ukoliko postoji mogućnost, podrži i razvoj projekata „Povratak Žikine dinastije” po scenariju Milene Marković i u režiji Milana Todorovića, i „Biće novih leta” Gvozdena Đurića. Žikina dinastija ,šta li ovo treba da bude
gospa buba Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 po scenariju the milene markovic?bica ce da se besi sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 ja bi gledao povratak žikine dinastije
slepa živana Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 9 hours ago, gospa buba said: po scenariju the milene markovic? bica ce da se besi sent from bubamoto pa ja ovo nisam znala... sad sam se bavila istraživačkim novinarstvom na guglu. to je ona. otac scenarista žikinih dinastija, hajde da se volimo i tome slično... stvarno je greota da se ne snimi nastavak.
colonelo Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 2 hours ago, slepa živana said: pa ja ovo nisam znala... sad sam se bavila istraživačkim novinarstvom na guglu. to je ona. otac scenarista žikinih dinastija, hajde da se volimo i tome slično... stvarno je greota da se ne snimi nastavak. a brat joj je Predrag Marković (Kviskoteka, istorija, SPS...)
gospa buba Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 sve zajedno, bica ce se besi! sent from bubamoto
slepa živana Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 1 hour ago, colonelo said: a brat joj je Predrag Marković (Kviskoteka, istorija, SPS...) to sam znala, i za dobricu ćosića da je neki rod, ali povezanost sa žikinom dinastijom mi je promakla. dimitrije vojnov ima talenta za zavere. trebalo bi da napravi jedan ozbiljan scenario o uticaju tajnih službi na srpsku dramaturgiju
gospa buba Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 dimitrije smislio zaplet, nije promenio imena i smestio radnju oko sledeceg vaskrsa. i onda seo ziv da se chudi. s druge strane, kao neshto poznajem neke umetnike koji nikad nishta od srbije ne dobiju, pa kad se iskilave pa neshto i snime, eto dimitrija da sere. vrlo subjektivno ga grdno zalim neka se zove otpisani 2 sa osvetom sent from bubamoto
Recommended Posts