MiddleClass Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Vidi kumsa sto voli Scepan "Mali Budo" Scekic fazon...
Apollo Creed Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 (edited) Ne znam dal je uopšte za "srpski film" al ajde... http://www.imdb.com/title/tt4509840/ planirao da gledam na Festu(jbg znam ), pa ludačkom srećom propustio...ovo je dno/ispod dna čak i za najjadniju niskobudžetsku horor produkciju. Ono što teškim vezama može samo na dvd- u zemlji Srbijici uspelo je da odigra nedelju dana u Cineplexu (uz verovatno impresivnu brojku prodatih karata)... Znači, radnja: neka Nasa mission na Mesecu otkriva "procep" ( neko ljubičasto sranje-efekat košta otprilike do 2 evra) koji usisava astronauta komada 1 i koji tako usisan odlazi u pravcu nepoznatom. Tipa pola veka kasnije isti se pojavljuje gde drugde nego u Srbiji. :0.6: Iz nekog razloga njegova pojava dovodi do ustajanja mrtvih tj. jelte zombija, za čije maske, na žalost nije verovatno bilo dovoljno keša pa su oni samo malo napuderisani. Dalje pratimo naše junake- crnca, Slovenku i Dragana Mićanovića kako se iz nekog razloga puškaraju sa nekim poludelim dedom. Uglavnom naši junaci ginu, ustaju iz mrtvih, polude a mi i dalje ne saznajemo zašto pojava ovog mučenog astrunauta dovodi do zombi apokalipse. Naravno, film se završava prizorima kako zombiše divljaju po celom svetu ( jer naši junaci nisu uspeli da ih zaustave u Srbiji :( ) a nama ostaje da grozničavo iščekujemo nastavak... Edited May 10, 2016 by Apollo Creed
Duci Simonovic Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Nije ti baš fora da ga celog prepričaš, sad ne vredi da ga gledam
kud u maglu Simoviću Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Vidi kumsa sto voli Scepan "Mali Budo" Scekic fazon... i ja sam se iznenadio kad sam ga pogledao :(
MiddleClass Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Kengur je najjaci film. Citira se vise od Maratonaca i Noama Comskog zajedno.
mustang Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 ima li neka nova komedija ili novi dobar film i ako moze na PM kontakt od tih ljudi da im ucestvuje na nasem festivalu po americi? merci :)
pantelia Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Ne znam dal je uopšte za "srpski film" al ajde... http://www.imdb.com/title/tt4509840/ planirao da gledam na Festu(jbg znam ), pa ludačkom srećom propustio...ovo je dno/ispod dna čak i za najjadniju niskobudžetsku horor produkciju. Ono što teškim vezama može samo na dvd- u zemlji Srbijici uspelo je da odigra nedelju dana u Cineplexu (uz verovatno impresivnu brojku prodatih karata)... Znači, radnja: neka Nasa mission na Mesecu otkriva "procep" ( neko ljubičasto sranje-efekat košta otprilike do 2 evra) koji usisava astronauta komada 1 i koji tako usisan odlazi u pravcu nepoznatom. Tipa pola veka kasnije isti se pojavljuje gde drugde nego u Srbiji. :0.6: Iz nekog razloga njegova pojava dovodi do ustajanja mrtvih tj. jelte zombija, za čije maske, na žalost nije verovatno bilo dovoljno keša pa su oni samo malo napuderisani. Dalje pratimo naše junake- crnca, Slovenku i Dragana Mićanovića kako se iz nekog razloga puškaraju sa nekim poludelim dedom. Uglavnom naši junaci ginu, ustaju iz mrtvih, polude a mi i dalje ne saznajemo zašto pojava ovog mučenog astrunauta dovodi do zombi apokalipse. Naravno, film se završava prizorima kako zombiše divljaju po celom svetu ( jer naši junaci nisu uspeli da ih zaustave u Srbiji :( ) a nama ostaje da grozničavo iščekujemo nastavak... Deda je cuveni Miroljub Leso :)
bradilko Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 ima li gde kaldrme jos osim na kosancicu? gde god im treba kaldrma,evo decenijama, kosancic iz 5 uglova.ovde su mi se popeli ti lenjivci
James Marshall Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Ima Belgijska, a i dovoljno je rustikalna ulica sama po sebi
Frank Pembleton Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 ima li gde kaldrme jos osim na kosancicu? gde god im treba kaldrma,evo decenijama, kosancic iz 5 uglova.ovde su mi se popeli ti lenjivci Eeee nekad se kaldrma pravila samo za snimanje pa još u pančevu!
noskich Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Preporuka za pretrazivac domacih torenta? Pokusavam da nadjem dva filma i nema ih nigde.
Recommended Posts