July 7Jul 7 Izvrteo par epizoda nasumicno, i ova sa Massive Geniusom i bendom, su mi bas ostale jos vise upecatljive. Spojleri za ljude koji nisu gledali, Kristofer hoce da ucini Adrijani i da progura bend na koji je ona odlepila. Dok mu Masivni Genije pokusava sve vreme da mu skine ribu. Istovremeno redak lep gest koji je Kristofer uradio za Adrijanu tokom citave serije, ali je i naucio prvu lekciju o sou biznisu, svi leraju i da ne bi bio pregazen moras da pokazes, u njegovom slucaju nos i sluh za mjuzu.
July 8Jul 8 Izlaze Sopranosi u 4k.Kada sam čuo da izlazi bio sam u fazonu ja ovo moram da imam.Kada sam video cenu bio sam u fazonu ja ovo apsolutno ne moram da imam.Srećom, biće na kioscima.
July 8Jul 8 Pa i nije neka cena, ako ja dobro vidim, može za 140-150 dolara da se preorderuje. To je prilično povoljno za 86 sati 4k sadržaja jedne od najboljih serija ikada.Troškovi shippinga i carine su problem...
July 8Jul 8 2 hours ago, Mil@n said:Izlaze Sopranosi u 4k.Kada sam čuo da izlazi bio sam u fazonu ja ovo moram da imam.Kada sam video cenu bio sam u fazonu ja ovo apsolutno ne moram da imam.Srećom, biće na kioscima.
July 8Jul 8 2 hours ago, FPLS said:Pa i nije neka cena, ako ja dobro vidim, može za 140-150 dolara da se preorderuje. To je prilično povoljno za 86 sati 4k sadržaja jedne od najboljih serija ikada.Troškovi shippinga i carine su problem...Pa da, dok se to dovuče... Msm ja imam neku šemu ali bez obzira i to me košta solidno.
July 8Jul 8 Nećemo pričati o The Many Saints of Newark. Definitivno.Jeste skupo za naše podneblje, ali bi bilo lepo imati Sopranose u čitavoj kolekciji, sa time, ako bude AI radio uspcaling ili dorađivanje, plašim se da će sve sjebati...
July 8Jul 8 On 7. 7. 2026. at 11:04, hajde_bajder said:Spojleri za ljude koji nisu gledaliDade mi šlagvort. Kakva sam ja legenda gledanja serija… ne gledam inače serije jer svaka počne da me smara u nekom momentu. GoT, Breaking Bad, Leftovers, sve sam to bataljivao u drugoj ili trećoj sezoni max. Jedine serije koje sam komplet odgledao su BS Galactica na najdosadnijoj šljaci ikad i Wire koja mi se stvarno svidela. Zato mi je i bilo u planu da gledam ovo. Jednom prilikom vrtim kanale i naletim na Sopranos. Ajde reko’ da bacim pogled kakav je vajb. Ispostavilo se da sam odgledao poslednjih 20 minuta poslednje epizode u zadnjoj sezoni