kud u maglu Simoviću Posted May 22 Posted May 22 iskakao mi je danima goodfellas na raznim rilovima, i rešim danas da ga odgledam(ntflx). zaprepastio sam se koliko je glumaca iz gf-a završilo u sopranosima dr melfi, igra ženu rej liote, kristofer igra nekog klinca konobara kog ubija džoe peši, poli, big pusi, fil leotardo, karmelina majka, vito spatafore… samo fali gandolfini 1
kud u maglu Simoviću Posted September 8 Posted September 8 On 20. 8. 2024. at 20:08, vorda said: postavljene (prve) dve epizode 2 4
Jimmy Kowalski Posted September 24 Posted September 24 Odgledao Wise Guy. Pomalo iznenadjen koliko autobiografskih elemenata su svi pisci uneli u Sopranose, ne samo David Chase koji je svakako najvise. A kad malo bolje razmislim, mozda i nije iznenadjujuce, bas zato su likovi zivotniji i bliskiji obicnom gledaocu, a izbegli su neke uobicajene stereotipe o gangsterima. Svideo mi se kraj. Dok sam gledao, bas sam mislio da sam autor dokumentarca bila bi dobra fora tako zavrsiti. I autor me poslusao.. 3
Recommended Posts