Jump to content
IGNORED

Mauricijus

Shan Jan

Recommended Posts

Posted

Posto cu izgleda morati da se ubrzo selim u ovu ostrvsku drzavicu u indijskom okeanu (a da pri tom o njoj ne znam nista) voleo bih ako je neko bio da podeli informacije. Od toga kako se vadi viza, kako se stize tamo itd... pa do svakodnevnih stvari poput klime, kvaliteta vode, piva i sl.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Shan Jan

17

• noskich

4

• dare...

3

• aram

3

Top Posters In This Topic

Posted

Jebte se, samo bi da se provodite a ja ne znam jos ni sta da obucem za put.

Posted

Sad mi je javio insajder da se temperatura nikad ne dize iznad 36 niti spusta ispod 24 tokom godine. Nocu malko hladnije. Kakav raspad od zemlje... :fantom:

Posted

Meni je ostalo jos iz gimanzijskih dana da na Mauricijusu vlada tropska okeanska klima te da je vrlo ugodno za zivot. Od tada mi je zivotni san da zivim na Mauricijusu. Zivot je nekom majka nekom macka :cry:

Posted

Dodzavola, rekose mi i da je u toj ispostavi dojajna atmosfera al da se slabo radi. Ovo mene neko zajebava...

Posted

Boli te kurac, makar će ti plata biti bedna.Uostalom, koji će ti pare, kad za njih nemaš ništa da kupiš.

Posted

A sta bi ti?!?!Sranje atmosferu u kojoj se puno radi?

Posted
Boli te kurac, makar će ti plata biti bedna.Uostalom, koji će ti pare, kad za njih nemaš ništa da kupiš.
Ni to, ni to!! :cry: Usrace mi zivot s ovim smradovi. Posle mogu da odem i u Japan i ni tamo necu biti tako zadovoljan.