halloween Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Uopšte se ne uklapa u imidž najbogatijeg čoveka na Balkanu (ili gde već) da nosi sokne i dođe u situaciju da mu viri gola potkolenica. Zbunjujuće.
scab Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 U "Blic"-u se vidi taman koliko treba... Btw, naša đevojka nosi iste cipelice (ili šta je to već na nogama), al' je mnogo jebozovnija od ove strankinje...našo!
Skyhighatrist Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Kakva svemirska razlika u efektu koji strane proizvode...
scab Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 (edited) Kakva svemirska razlika u efektu koji strane proizvode...pa jedna se radi o dobu deteta do kojeg treba dojiti, a druga o MILFovanju Edited December 18, 2012 by scab
Turnbull Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Prva strana je prblematična, ali je bar smislena. Druga je potpuno besmislena. Na prvoj je jasno da dete sisa, na drugoj izgleda he just wants to cop a feel.
notenoughreasonsforclaire Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Intervju na jedanaest (11!) strana u novogodišnjem "Vremenu". Koje, naravno, bez Bazdulja nije moglo da prođe. Da nije Ljubinog, Milenkovićevog i Kukićevog teksta, već bi ga pokrio lanjski sneg...
Turnbull Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 (edited) Intervju na jedanaest (11!) strana u novogodišnjem "Vremenu". Koje, naravno, bez Bazdulja nije moglo da prođe. Da nije Ljubinog, Milenkovićevog i Kukićevog teksta, već bi ga pokrio lanjski sneg...Pa ja to i inače mislim o Vremenu. Da nema Ljube, i ponekad Milenkovića, ne bih ga ni čitao. Dodao bih još i Gligorijevićku koja je standardno jako dobra (ponekad podbaci, ali retko).Ovaj serijal intervjua sa starim asovima je onako, baš bljak. Jedino je onaj sa Borom Stjepanovićem bio pun pogodak.Edit: Stjepanovićem, ne Šćepanovićem. Edited December 27, 2012 by Syme
aram Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 (edited) @symemislis na stjepanovica, pretpostavljam?ja vreme ne mogu vec godinama, sve znam unapred sta ce da napisu. zao mi samo zbog ljube, ali ima dobrih dusa po internetu :) Edited December 27, 2012 by aram
Turnbull Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 @symemislis na stjepanovica, pretpostavljam?ja vreme ne mogu vec godinama, sve znam unapred sta ce da napisu. zao mi samo zbog ljube, ali ima dobrih dusa po internetu :) Naravno, pomešah ga sa onim nesrećnim autorom "Gospodina Goluže".
Roger Sanchez Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Klasika u njutanjem (webu, papir ne kupujem) I predsjednik mjesne vlade New Delhija Sheila Dikshit pozvao je na mir i rekao da će se "vrlo brzo donijeti trajne odluke" za zaštitu žena u indijskoj prijestolnici. "Molim vas, ostanite mirni i ujedno vam jamčimo da smo učinili sve radi zaštite žena", rekao je pred novinarima.Šila>
Tale Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 http://www.blic.rs/Vesti/Politika/360533/Grafit-Vucicu-uhapsi-Tomu
Frank Pembleton Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Voleo bih da nađem čoveka koji je pročitao ovo "novogodišnje" Vreme od korica do korica...ili bar 30% tekstova da je uspeo ali mora da uključuje i grandiozni intervju G.B.!Jbte kakav je ono frankeštajn od nedeljnika...
Turnbull Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 (edited) Voleo bih da nađem čoveka koji je pročitao ovo "novogodišnje" Vreme od korica do korica...ili bar 30% tekstova da je uspeo ali mora da uključuje i grandiozni intervju G.B.!Jbte kakav je ono frankeštajn od nedeljnika...+ 1000Smorčina neviđena. 120 pages and nothing on, da parafraziram Boss-a.I liste, liste, liste... Koga bre briga za jebene liste najbitnijih događaja. To su kao one epizode sitkoma koje popunjavaju odlomcima iz ranijih epizoda. Edited January 2, 2013 by Syme
Sir Oliver Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 ja sam uspeo da pročitam štulićev tekstali, ako bi me neko pitao o čemu je , zapravo, pisao - nem pojmadalje nisam imao živacanovogodišnja nervoza, šta li
čekmeže Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Kansas hits up sperm donor for child supporthttp://edition.cnn.com/2013/01/04/us/kansas-sperm-donation/index.html?eref=igoogledmn_topstories
Recommended Posts