kud u maglu Simoviću Posted June 23 Posted June 23 19 minutes ago, Zli Gli said: Sinoc sipao 10-11 litara benzina u Astru dizel, menjao dosta kola u zadnje vreme i malo vozio ovu Astru turbo benzin pre prodaje neki dan pa se zajebao, blokirao mozak. Majstor mi rekao samo da natocim dizel do cepa i da ce progutati sa tim odnosom 80-20 u korist dizela. Za sad cak ni ne trza ali videcemo narednih dana. Budala sam svakako. kad potrošiš pola tog rezervoara, dospi opet do čepa, ne bi bilo zgoreg da dopuniš na taj način još koji put 1
Zli Gli Posted June 23 Posted June 23 Tako mi je i rekao majstor iz Opel Calibra servisa, sipaj pun i posle dolivaj par puta i isterace lagano bez problema 2 1
nesha taxista Posted June 23 Posted June 23 Nekad smo u dizele dodavali benzin zimi da ne zgusne nafta, ali drugi su bili motori, a i slabiji benzin. Proći će to, samo se ne zaleći mnogo. 2
Eleniko Posted June 23 Posted June 23 52 minutes ago, Zli Gli said: Tako mi je i rekao majstor iz Opel Calibra servisa, sipaj pun i posle dolivaj par puta i isterace lagano bez problema pozdravi mi brata dragana, taj mi servis baš nedostaje ali se ne bi vraćao na opela samo zbog njega
Zli Gli Posted June 23 Posted June 23 Dragan je cale i covek je legenda a ja sam od pocetka sa sinom Davidom saradjivao, svakako su ljudi maksimalno posteni i znaju bas dosta, sve preporuke za taj servis 1
ducca Posted July 1 Posted July 1 Ima li gde u Beogradu da se uradi tehnički pregled a da cifra nije 6000?
Zli Gli Posted July 3 Posted July 3 U celoj Srbiji je valjda 6000 tehnicki, ni manje ni vise. Inace, opet me ocesalo pre neko vece dok sam bio parkiran ispred jedne trafike na prometnom mestu preko puta NIS pumpe. Covek uleteo pre vremena na parking kod trafike Tojotom Jaris (koja je vec cela iscukana sa svih strana) i sam rekao brzo da pisemo evropski izvestaj, mislim jer je bio pripit. Sad je Dunav osiguranje u pitanju, aj pomozi Boze da dobijem jedno 1500e (ako moze bez zalbe i advokata) pa da pretekne malo i za more
Eleniko Posted July 3 Posted July 3 Gli pošto kod tvog limara ispravljanje haube i kod farbara farbanje, ona usrana bela sedef. Udarac od kamiona koji ide u rikverc, nije tragično kao što zvuči ali ipak 15x15cm, udubljeno jedno 5cm Ima se uzeti cela hauba za oko 120e pa farbati no nisam toliko vezan za avto.
Zli Gli Posted July 3 Posted July 3 Ovamo su uglavnom istovremeno limari i farbari i to bi verovatno izaslo 120-150e zajedno, zavisi od povrsine najvise, mada je pitanje jel moze da se ispegla ili je bas muski ubijeno. 1
ToniAdams Posted July 4 Posted July 4 17 hours ago, Zli Gli said: U celoj Srbiji je valjda 6000 tehnicki, ni manje ni vise. Inace, opet me ocesalo pre neko vece dok sam bio parkiran ispred jedne trafike na prometnom mestu preko puta NIS pumpe. Covek uleteo pre vremena na parking kod trafike Tojotom Jaris (koja je vec cela iscukana sa svih strana) i sam rekao brzo da pisemo evropski izvestaj, mislim jer je bio pripit. Sad je Dunav osiguranje u pitanju, aj pomozi Boze da dobijem jedno 1500e (ako moze bez zalbe i advokata) pa da pretekne malo i za more Novo auto
Hamlet Strašni Posted July 4 Posted July 4 Treba mi preporuka za agenciju za prenos vozila u Beogradu. Klijent mi dolazi iz inostranstva i ima ovlašćenje za prenos automobila na sebe i treba brzo i efikasno da završi to. Unapred zahvalan
kud u maglu Simoviću Posted July 4 Posted July 4 probaj sa agencijom sunce ja sa njima imam super iskustvo zemun bolnica, hotel yu… 2 1
Eleniko Posted July 5 Posted July 5 bukvalno sve agencije rade poso, to su uigrane kombine, nikakva raketna tehnika znači najblža za brzinu je bitno doneti ujutro da ne moraju dva put da idu ako si na vračaru aca propaganda maksima gorkog preko puta čuburskog parka /samo ne slušaj njegove preporuke za kubanske limare/ 1
Tresko Posted July 7 Posted July 7 On 3. 7. 2024. at 19:07, Zli Gli said: U celoj Srbiji je valjda 6000 tehnicki, ni manje ni vise. Inace, opet me ocesalo pre neko vece dok sam bio parkiran ispred jedne trafike na prometnom mestu preko puta NIS pumpe. Covek uleteo pre vremena na parking kod trafike Tojotom Jaris (koja je vec cela iscukana sa svih strana) i sam rekao brzo da pisemo evropski izvestaj, mislim jer je bio pripit. Sad je Dunav osiguranje u pitanju, aj pomozi Boze da dobijem jedno 1500e (ako moze bez zalbe i advokata) pa da pretekne malo i za more To je neki što sipa rakiju u flašu od vina, kao ti što sipaš benzin u dizel auto. 1
Recommended Posts