mustang Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 (edited) 1 minute ago, radisa said: Inače, nije ovde 80, nego 65k, pobrkao sam modele, gleao sam 450...Nije da je neka razlika... i dalje je bas mnogo, u pravu si Edited August 30, 2020 by mustang
renne Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 5 minutes ago, radisa said: Inače, nije ovde 80, nego 65k, pobrkao sam modele, gleao sam 450...Nije da je neka razlika... ko ima za 45, ima i za 65
Mil@n Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Čestitam mustang, auto je brutalan. Kad daš Moći krug, ja ću uzeti od njega pola...
precog Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 brate, ovde isti takav za 76650 chf, bas gledam kod lokalnog dilera.
mustang Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 57 minutes ago, Mil@n said: Čestitam mustang, auto je brutalan. Kad daš Moći krug, ja ću uzeti od njega pola... pa da me njegova zena juri sad me zvala keva, pita me kako mi je šef? ja njoj kakav šef, a ona meni, pa kola su ti šef! mnogo joj drago da ima sad neko da mi diriguje kako da vozim normalno i da mi vraca volan i koci i drma volan kad sam blizu opasnosti...sve cu ja to da iskljucim, samo da nadjem gde se to radi
jms_uk Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 1 hour ago, precog said: brate, ovde isti takav za 76650 chf, bas gledam kod lokalnog dilera. Bas dosta... Ovde je najskuplji 20k franaka jeftiniji (raspon cena od £43k do £46k)...
mustang Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 u sport mode je bruka! nisam smela jos na mauelni menjac da predjem...uskoro cu da probam
nesha taxista Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Nisam razumeo onaj deo u kilometrima, zašto ne smeš više od 10k godišnje da pređeš?
Peter Fan Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 uslovi lizinga. Ovde je lizing = vremenski ogranicano posjedovanje. Jedan od razloga sto ga smatram bacanje para.
maheem Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Ja ko Gajo iz Books of knjige: kako to kompjuter u avtu bez internet veze zna gde su radovi na putu pa mi izbacuje ograničenje 80km/h?!
Mil@n Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Možda neki integrisani GPS čip koji na osnovu položaja na nekoj mapi zna zabrane za dato mJesto.
maheem Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 23 minutes ago, Mil@n said: Možda neki integrisani GPS čip koji na osnovu položaja na nekoj mapi zna zabrane za dato mJesto. Čudno mi je jer na toj deonici radovi su samo noću i on u zavisnosti od doba dana menja ogranicenje.
namenski Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Ovaj moj to takodje radi, s vremena na vreme mu u servisu valjda nesto apdejtuju, doduse ima onu andrmolju koja cita/prepoznaje saobracajne znake, po Beogradu najavi semafor i, kako mi kazu, one - ako se tako zovu ili sta vec - stacionarne radare/merace brzine... U pravu je, mislim, Mil@n, to ima neke veze sa GPS-om. A kakve - pojma nemam...
radisa Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 28 minutes ago, maheem said: Čudno mi je jer na toj deonici radovi su samo noću i on u zavisnosti od doba dana menja ogranicenje. Imas prenos preko klasičnog radija, i onda to hvata i integriše sa postojećim podacima...
Recommended Posts