Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, radisa said:

Inače, nije ovde 80, nego 65k, pobrkao sam modele, gleao sam 450...Nije da je neka razlika...

i dalje je bas mnogo, u pravu si

Edited by mustang
Posted
5 minutes ago, radisa said:

Inače, nije ovde 80, nego 65k, pobrkao sam modele, gleao sam 450...Nije da je neka razlika...

ko ima za 45, ima i za 65

Posted

Čestitam mustang, auto je brutalan. Kad daš Moći krug, ja ću uzeti od njega pola... :)

Posted

brate, ovde isti takav za 76650 chf, bas gledam kod lokalnog dilera.

Posted
57 minutes ago, Mil@n said:

Čestitam mustang, auto je brutalan. Kad daš Moći krug, ja ću uzeti od njega pola... :)

pa da me njegova zena juri :D 

sad me zvala keva, pita me kako mi je šef? :blink:

ja njoj kakav šef, a ona meni, pa kola su ti šef!

mnogo joj drago da ima sad neko da mi diriguje kako da vozim normalno i da mi vraca volan i koci i drma volan kad sam blizu opasnosti...sve cu ja to da  iskljucim, samo da nadjem gde se to radi :wicked:

Posted
1 hour ago, precog said:

brate, ovde isti takav za 76650 chf, bas gledam kod lokalnog dilera.

Bas dosta...

Ovde je najskuplji 20k franaka jeftiniji (raspon cena od £43k do £46k)...

Posted

u sport mode je bruka! 

nisam smela jos na mauelni menjac da predjem...uskoro cu da probam

• 2 weeks later...
Posted

Nisam razumeo onaj deo u kilometrima, zašto ne smeš više od 10k godišnje da pređeš?

Posted

uslovi lizinga. Ovde je lizing = vremenski ogranicano posjedovanje. Jedan od razloga sto ga smatram bacanje para.

Posted

Ja ko Gajo iz Books of knjige: kako to kompjuter u avtu bez internet veze zna gde su radovi na putu pa mi izbacuje ograničenje 80km/h?!

Posted

Možda neki integrisani GPS čip koji na osnovu položaja na nekoj mapi zna zabrane za dato mJesto.

Posted
23 minutes ago, Mil@n said:

Možda neki integrisani GPS čip koji na osnovu položaja na nekoj mapi zna zabrane za dato mJesto.

Čudno mi je jer na toj deonici radovi su samo noću i on u zavisnosti od doba dana menja ogranicenje.

Posted

Ovaj moj to takodje radi, s vremena na vreme mu u servisu valjda nesto apdejtuju, doduse ima onu andrmolju koja cita/prepoznaje saobracajne znake, po Beogradu najavi semafor i, kako mi kazu, one - ako se tako zovu ili sta vec - stacionarne radare/merace brzine...

U pravu je, mislim, Mil@n, to ima neke veze sa GPS-om.

A kakve - pojma nemam...:blush:

Posted
28 minutes ago, maheem said:

Čudno mi je jer na toj deonici radovi su samo noću i on u zavisnosti od doba dana menja ogranicenje.

Imas prenos preko klasičnog radija, i onda to hvata i integriše sa postojećim podacima...