kud u maglu Simoviću Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 to je “naslednik” jednog od najvećih lančijinih modela. delta hf integrale, sad, to može da znači mnogo, al u lančijinom slučaju i ništa pošto su im modeli od sjaja do očaja(ovo tvrdi bbc ekipa top gear-a) ovaj odgore sasvim sigurno ide kao mećava, a troši ko ruski tenaktm generalno je rizik za uzeti neki od tih egzotičnih modela meni se sviđa dobro auto
pt 2.0 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Hvala puno, drugari. Pitam za svog mladjeg brata. Znači - ima green light od vas
kud u maglu Simoviću Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 taj auto ima 200ks ide kao lud, ako je brt “ložana” ubedi ga kako znaš i umeš da uzme nešto drugo
radisa Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Da, 200 konja treba biti malo stariji za voziti, nije to za kad si mlad i napaljen... Inače, dobar auto...
pt 2.0 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 (edited) Nije ložana uopšte, razuman i staložen se rodio. Ima 35 godina. edit @Tpojka meni na slikama izgleda ko neki porodični auto modernije linije, tzv - linija genetski mutirane bubašvabe. Ali ja se ništa ne razumem u automobile - zato i pitam vas. Edited February 8, 2020 by pt 2.0
Tpojka Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 (edited) 58 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: taj auto ima 200ks ide kao lud, ako je brt “ložana” ubedi ga kako znaš i umeš da uzme nešto drugo 39 minutes ago, renne said: Da, auto za poginuti 35 minutes ago, radisa said: Da, 200 konja treba biti malo stariji za voziti, nije to za kad si mlad i napaljen... W123 200D automatic ekipa. Ali (snaga <= masa/10) bi prošla pod formulu bezbjednijeg auta. 2 hours ago, pt 2.0 said: Znači Disclaimer: sad sam ga na brzinu izračun'o. Jedino da troši - troši. Od stanja u zavisnosti, pretpostavljam do nekih 13 litara po gradu (deklarisanih 11.1l). Edited February 8, 2020 by Tpojka
kud u maglu Simoviću Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 3 minutes ago, Tpojka said: W123 200D automatic ekipa. auto i ker moraju bit iz njemačke
Tpojka Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: auto i ker moraju bit iz njemačke Ni penzija nije loše ako je.
kud u maglu Simoviću Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Izvinte hamiltone nisam vas prepoznao
Moća Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Reci koliko je spreman da plati za auto pa da predlozimo alternative.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
radisa Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: auto i ker moraju bit iz njemačke Ja vozim iz Japana... I dobar je, pogotovo kad upogonim svih 195 konja...
Valk Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 13 minutes ago, Moća said: Reci koliko je spreman da plati za auto pa da predlozimo alternative. Neće tvog pežoa, ne zaleći se odmah.
kud u maglu Simoviću Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 14 minutes ago, radisa said: Ja vozim iz Japana... I dobar je, pogotovo kad upogonim svih 195 konja... pa ti si ekološki prosvećen, mi zagađivači se ložimo na w123. još da je 300d najbolje napravljen serijski auto na svijet @pt 2.0 ne obaziri se na moću, prepada narod po forumu da uvali nekako peugeota
Recommended Posts