Yoyogi Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 15 minutes ago, levi said: tja, moja baba bi mogla da potpiše IZJAVU Bravo! Kola su da se koriste i voze a ne da se oko njih bogoradi.
Sammael Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Na mojoj Toyoti se tečnost za pranje stakala dosipa pod haubom. Na ovoj je negde drugde, ili si vozio auto na servis da ti dospu tečnost? Ili se u Japanu stakla ne prljaju?
precog Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 @yoyogiNego, nesto su mala ta stopala :( da li si morao da ih podvezujes u japanu?
kud u maglu Simoviću Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: švabo to imao još na 114ici
braca Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 1 hour ago, Sammael said: Na mojoj Toyoti se tečnost za pranje stakala dosipa pod haubom. Na ovoj je negde drugde, ili si vozio auto na servis da ti dospu tečnost? Ili se u Japanu stakla ne prljaju? Ovo. U Japanu je sve čisto, pa ništa ne može da se uprlja.
Yoyogi Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Hehehe, kako vitezovi auto otpada i polovnih šklopocija pojuriše, samo da im začegrtaš pred očima.
Sammael Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 9 minutes ago, Yoyogi said: Hehehe, kako vitezovi auto otpada i polovnih šklopocija pojuriše, samo da im začegrtaš pred očima. Ako pogledaš u drugoj temi, videćeš da sam upravo naručio nov novcijat auto. Kome se tečnost takođe dosipa ispod haube.
Time Crisis Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 10 hours ago, teacher said: kako se čita power na srpskom? Moć
kud u maglu Simoviću Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 to je gli, kad pusti kosu i nagruva se hemijom
Recommended Posts