January 9, 20187 yr 15 minutes ago, levi said: tja, moja baba bi mogla da potpiše IZJAVU Bravo! Kola su da se koriste i voze a ne da se oko njih bogoradi.
January 9, 20187 yr Na mojoj Toyoti se tečnost za pranje stakala dosipa pod haubom. Na ovoj je negde drugde, ili si vozio auto na servis da ti dospu tečnost? Ili se u Japanu stakla ne prljaju?
January 9, 20187 yr @yoyogiNego, nesto su mala ta stopala :( da li si morao da ih podvezujes u japanu?
January 9, 20187 yr 1 hour ago, Sammael said: Na mojoj Toyoti se tečnost za pranje stakala dosipa pod haubom. Na ovoj je negde drugde, ili si vozio auto na servis da ti dospu tečnost? Ili se u Japanu stakla ne prljaju? Ovo. U Japanu je sve čisto, pa ništa ne može da se uprlja.
January 9, 20187 yr Hehehe, kako vitezovi auto otpada i polovnih šklopocija pojuriše, samo da im začegrtaš pred očima.
January 9, 20187 yr 9 minutes ago, Yoyogi said: Hehehe, kako vitezovi auto otpada i polovnih šklopocija pojuriše, samo da im začegrtaš pred očima. Ako pogledaš u drugoj temi, videćeš da sam upravo naručio nov novcijat auto. Kome se tečnost takođe dosipa ispod haube.