Peter Fan Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Ni dotakao ga nisam, osim kad sam u par navrata kacio kablove da upalim auto drugima. Inace, akumulator je zaliven (sealed) i ne moze se dosipati tecnost.
Zli Gli Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Ostavio sam jutros kod druga na punjacu, ovih dana se malo vozao sa ugasenim svetlima i radiom jer navodno kad je to upaljeno alternator ne moze da puni uopste... videcemo ubuduce sta ce biti :D Nego, neki dan sam bio na pregledu kod Jacimovica u Kraljevcima i kazu ljudi da je auto odlican, zupcasti kais prakticno nov a i receno mi je da je pre 6-7 hiljada uradjen veliki servis tamo preko, zadnji diskovi i plocice sve novo, napred korektno, kazu da nema nikakvih ulaganja duze vreme... ali naravno da ne moze sve da bude idealno, cuje se neko iritantno sviranje i utvrdjeno je da cvili klapna sa usisne grane, skinut je cep i to je to. Cuje se u leru i svim brzinama kad se minimalno stisne gas, posle na jacem gasu jok, a auto ide najnormalnije, vozila su dvojica i sve je ok. Rekli mi da je skidanje usisne grane i utvrdjivanje tacnog razloga sviranja 6 hiljada dindzi a to je sranje, logicno :D Nova usisna je oko 60 000 ali to mi tek ne pada na pamet, posto auto i ide i trosi normalno, bas sam zadovoljan, jedino sto me to jebe u mozak. Jel imao neko nekad slican problem?
Zli Gli Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Dajte preporuku za neki dobar auto-punjac, standardno ono kao za 98% android telefona ili da je usb, moze i tako. Naravno, mislim na ono sto se utakne tamo gde je upaljac.
copkillah Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Pošto sam čuo da su počeli da proveravaju, gde može da se dopuni prva pomoć? Da li u prvoj apoteci mogu da kupim ono čemu je istekao rok trajanja i to je to?
Milosh76 Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 (edited) Imas zamenu staro neotvarano za novu vazecu. Ja sam uzeo davno u Lav autu, verovatno i dalje ima ta opcija. http://lavauto.rs/aktivnosti/novosti/380-zamena-kompleta-prve-pomoci-sa-isteklim-rokom.html Kolega mi sad rece da je ove godine menja o u Top autu na Bulevaru...Mozda ima i u AMSS...taman da odradis dzabe tehnicki :) Edited December 2, 2016 by Milosh76
Đipalo Junuz Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Kupio ja novu malopre, prethodna mi važila do maja prošle godine :D Sad čekam da me zaustave i traže da provere. Pa da onda polako obučem svetloodbojni prsluk u skladu sa čl. 67 ZOBS pre nego što izađem iz vozila da otvorim gepek, za svaki slučaj, da me ne kazni što nisam obukao prsluk kad sam pored vozila: Ako se vozač nalazi van svog vozila, na kolovozu, dužan je da nosi svetloodbojni prsluk.
Zli Gli Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 http://www.winwin.rs/auto-moto-oprema/auto-oprema/dodatna-auto-oprema/bezbednosni-komplet-h7-sijalica-00222288-11222174-1178462.html Jel ovo ok cena? Mogu i da kupim prvu pomoc posebno ali svakako nemam nista od ovoga u kompletu pa je mozda ovako zajedno povoljnije.
kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 ako smatraš da je finansiranje andreja vučića ok, onda jeste ps http://gumatic.com/prodavnica/auto-oprema/auto-komplet-obavezne-auto-opreme/
Zli Gli Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Sto, jel on drzi winwin? Uzecu onda ovo sa linka sto si dao ali tu prva pomoc vazi do 2020. a kod Andreja do 2021. pa ipak kod njega ispadne povoljnije, 230din vise za godinu dana duzi rok vazenja...
levi Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 http://www.winwin.rs/auto-moto-oprema/auto-oprema/dodatna-auto-oprema/bezbednosni-komplet-h7-sijalica-00222288-11222174-1178462.html Jel ovo ok cena? Mogu i da kupim prvu pomoc posebno ali svakako nemam nista od ovoga u kompletu pa je mozda ovako zajedno povoljnije. Sad je ok
Zli Gli Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 (edited) Ja kupio za 3 290din, veceras oko pola 12 pisalo 2 630, sad gledam i vidim 2 924... neko se nadrogirao na sajtu winwina, reklo bi se, a ja sam ubo ko prstom u dupe, kao i obicno. Edited December 7, 2016 by Zli Gli
John Coltrane Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Kolko je dovoz polovnjaka iz Nemacke?
Moća Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Ček ček ko beše ono meni rekao kada sam tražio auto da dođem lepo u Šabac? Sent from my Le X620 using Tapatalk
čekmeže Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Čovek iz Šapca pita koliko košta da se dotera auto...gde ide ovaj svet...
Recommended Posts