Tpojka Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Prihvatam jedino ako ide da se uda za penzionerku pa 500 pakli nosi u miraz.
Razzmatazz Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Gli sad kao sledeća sezona Narcosa, spakuje te fuš vijagre u kurton i proguta. I onda mu usput iskoči jaje na polovnoj gumi i od vožnje na jajastoj gumi pukne kurton i aktiviraju mu se sve te vijagre odjednom. Uđe u Sloveniju sa epskim bonerom i ovi ga tek onda zadrže.
Zli Gli Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Hoćeš da švercuješ tablete za potenciju koje nisu jako mudo. -_- Kako bi cmizdrio na granici kada bi ti počeli rasturati astru. :D Sto bi' cmizdrio, svestan sam kao tog nekog rizika, mada pre mislim da bi' dobio neku zabranu ulaska tamo na x godina nego tvorza ali dobro, sve je za ljude. Kad nisam panicio dok mi je osvedoceni psiho koji je sluzio tvorza zbog raznih sranja pretio sa dve metalne stangle na par metara od mene, jer mu nisam dao da popije pivo u lokalu u kojem sam radio, ne vidim frku ni ovde gde makar fizicki ne bi' bio u opasnosti :D Jedino bi posle bilo jebeno kad bi neki svabo na steroidima hteo da budem njegova kucka tamo unutra :D
wall Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ma ne mislim da bi plakao od straha nego od emocija kada bi ti poskidali tapacirung, sedišta, branike i sl. A pritvor, da, malo dok ne utvrde da švercuješ tablete za chunu a ne kakvu drozu.
Zli Gli Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Pazi, nakon sto me ovaj deda opalio onako iznenada samo dve nedelje nakon sto sam upicanio auto maksimalno, potrosene su mi emocije. Ubuduce, ako se nesto opet ponovi, ne daj Boze, samo me zanima da sve bude regulisano tj. placeno a za auto me sad nekako zabole paja. Prosvetlio me deda na neki nacin :D
ToniAdams Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Pazi, nakon sto me ovaj deda opalio kazem ja. oce da se uda u svajcarsku i to je to.
Razzmatazz Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Sto bi' cmizdrio, svestan sam kao tog nekog rizika, mada pre mislim da bi' dobio neku zabranu ulaska tamo na x godina nego tvorza ali dobro, sve je za ljude. Kad nisam panicio dok mi je osvedoceni psiho koji je sluzio tvorza zbog raznih sranja pretio sa dve metalne stangle na par metara od mene, jer mu nisam dao da popije pivo u lokalu u kojem sam radio, ne vidim frku ni ovde gde makar fizicki ne bi' bio u opasnosti :D Jedino bi posle bilo jebeno kad bi neki svabo na steroidima hteo da budem njegova kucka tamo unutra :D
kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 kazem ja. oce da se uda u svajcarsku i to je to. + Prosvetlio me deda na neki nacin :D
Zli Gli Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Isao da mi izmere akumulator i ovo izaslo. Kaze lik da nije za menjanje nego za punjenje, to je valjda ovih 52% i mozda se zato muci nekad i vergla...
stajebrebilo Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Menjaj to, nema eksplozivne snage u njemu vise. Prvi mraz i ostaces na parkingu. Slucajno poslato sa Tapatoka
Zli Gli Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Sta je eksplozivna snaga, jel to nesto od ovog 500EN i 469EN? Koliko to treba da bude? Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
stajebrebilo Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 to je startna snaga koju akum. izbaci pri paljenju. ja na starom imao 50 % i mucio se a moze kod novijih auta da zezne komp.
Recommended Posts