Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pitanja o svemu i svačemu

Featured Replies

Putujem na Kop u petak, koji put preporučujete ?Bitnija mi je udobnost od brzine.

• Replies 8.2k
  • Views 609.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

Putujem na Kop u petak, koji put preporučujete ?Bitnija mi je udobnost od brzine.
Autoputem do skretanja za Krusevac, pa preko Aleksandrovca i Brusa. Plus uzivas u prirodi

Podržavam ovaj predlog

ponudio mi drugar daewoo lanus za 1300 eura. vredi li to kupovati? jel skup servis? je li cemu? :)

Edited by bradilko

koje godište? kilometraža?

koje godište? kilometraža?
ugasio telefon angry.gif zovem ga sabajle i stavim sve podatke :)

ajd pa da izanaliziramoinače OK auto

Moj drugar ga vozi nekoliko godina. Kupio ga je polovnog, 2000. godiste, veoma je zadovoljan. presao skoro 200.000 s njim.

Da li je za Madjarsku, Austriju i Nemacku potrebna medjunarodna vozacka dozvola?

za nemacku jeste

Da li je za Madjarsku, Austriju i Nemacku potrebna medjunarodna vozacka dozvola?
Potrebna je za skoro sve zemlje u koje ideš. Tako da je uvek dobro da je imaš.

pretpostavih da je tako. izvadicu je svakako. zahvaljujem.

koliko kosta gubitak tablice? imam neki lep broj + je 30+ godina u porodici pa bih hteo da se napravim blesav i prilikom registracije vratim samo jednu, a da mi ova ostane za uspomenu :hrcak:

mislim da je 2000+1500 za stare. samo se postavlja pitanje zasto bi vadio duplikat ako ti isticu . kapiram da mozes da odes i ostavis samo jednu i kazes skinuli mi mangupi sinoc jednu.

mislim da je 2000+1500 za stare. samo se postavlja pitanje zasto bi vadio duplikat ako ti isticu . kapiram da mozes da odes i ostavis samo jednu i kazes skinuli mi mangupi sinoc jednu.
pa to sam i mislio, al polazim od najcrnjeg, a to je da mi naplate taj 'gubitak' bez obzira sto mi nece uruciti duplikat.