Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pitanja o svemu i svačemu

Featured Replies

2 hours ago, onamonamo said:

bzvz, prevideh ovu temu, pa pitao na drugoj

ja sam u oba auta sa tim senzorom za kišu imao opciju da podešavam senzor (1, 2 i 3) i primetio sam, a možda je i samo trip da to savršeno radi kada se auto kreće nekom opipljivijom brzinom tipa +60kmh

a kad provalim da ili interval nije odgovarajući ja ga pojačam pa ga smanjim i posle toga bude kao ok

• Replies 8.2k
  • Views 608.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

I dalje se jurim sa zvucnicima za moju Toyotu. Tj problem mi je da nadjem koje su specifikacije audio sistema kako bih znao koje zvucnike da jurim. :/ U uputstvu ne pise naravno. Da li neko zna gde naci? Model je Corrola E170.

1 hour ago, Moća said:

I dalje se jurim sa zvucnicima za moju Toyotu. Tj problem mi je da nadjem koje su specifikacije audio sistema kako bih znao koje zvucnike da jurim. :/ U uputstvu ne pise naravno. Da li neko zna gde naci? Model je Corrola E170.

eBay
No image preview

Corolla Speaker | eBay

Explore a wide range of our Corolla Speaker selection. Find top brands, exclusive offers, and unbeatable prices on eBay. Shop now for fast shipping and easy returns!

Imas ovde karakteristike zvucnika (2-3 tab kad otvoris pojedinacne modele)

brate @Moća u tim šiframa E170 se izražavaju samo vlasnici mečki i bembara..... W124, F30 i slično. ti voziš pošteno avto a ne to nemačko nafurano.

ako si guglovao corrola a ne corolla prilično je jasno što se mučiš clown

Edited by Eleniko

koliko vas auto trosi na 100km npr na autoputu?

9.6 l/100km

Od 7,5 do 9,5 u zavisnosti od (ne)pridrzavanja ogranicenja brzine, a takodje i od toga kakva mi bila sreca sa natocenim benzinom.

to benzin?

trebala sam naglasiti da me ugl zanima koliko trose dizelasi :D

1 minute ago, ivy said:

4.5-5.5 do 130km/h, preko toga raste 10% na svakih 10km/h dodatne brzine

avto japansko, motor talijanski multijet 1.6 120KS

6 minutes ago, ivy said:

Pa mi smo pre ovog sad imali Audi A3 1.6 dizel, 2010. Taj dok si do 130 ne ide preko 6.5-7, a i preko toga, koliko god, nije uspevao da ode preko 8.5 nikad, iako se nismo stedeli.

Gospodza je obarala rekorde na relaciji Bg-Šabac sa spektakularnih 3.9, al onda mene doceka 30km samociscenja egr ventila il kako se vec zove.

Na 130km/h, ravnica, letnje gume, bez klime, sam u autu, bez vetra, zatvoreni prozori - maksimalno 6l/100km

1.8 motor, atmosferski japanski

super..hvala svima..

tako nesto i ja racunam da moj trosi,moozda max 7l...iako je star i 1.9..

Edited by ivy

• 3 weeks later...

Ljudi,

doslo je vreme da registrujem svog limenog prijatelja - qashkai 2.0 ispade duplo skuplji za registraciju od staarog Renoa Klija, ali progutah tu knedlu.

Medjutim - ja sam kao poslednji IDIOT dan pre zakazanog tehnickog pregleda naprasno odlucio da menjam diskove i paknove na oba prednja tocka jer mi je receno pri balansiranju trapa da su bas izraubovani. Sa tehnickog pregleda mi javljaju - nije prosao jer je razlika u kocionoj snazi 40% isuse

Ja im objasnim da su novi paknovi i treba da legne, oni kazu znamo mi sve to ali ne smemo da pustimo ovako.

Isao kod automehanicara koji mi je menjao diskove i kocnice - kaze nista on tu ne moze (?) moram da ga vozim i razradim/ogulim malo paknove dok ne legnu kako treba.

Imate li vi neki lek za ovo - sem voznje i trosenja kocnica?

Edited by Caligula

ima, naravno - jedna črvena na pravo mesto

mislim, što sam teraš kola na tehnički? platiš agenciju hiljadu dve više da ti oni urade paket od tehničkog do registracije, a bogu hvala oni sve proteruju kroz tehnički. moju ženu je udario kamion i razjebo nam haubu, prošli smo tehnički.

Edited by Eleniko