Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pitanja o svemu i svačemu

Featured Replies

Kada se to meni desilo, bacio sam pogled na info tablu u SUP-u u Kraljevića Marka, i tamo je sve lepo pisalo.

Mislim, logično je pomisliti da - ako u ličnom dokumentu postoji upisan podatak o adresi prebivališta, kada se ista promeni, to se mora  uraditi i u dokumentu. - ovo je meni objasnio saobraćajac kada sam mu postavio isto pitanje kao ti meni.

• Replies 8.2k
  • Views 608.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

Meni je u pasosu razlicita adresa u odnosu na licnu kartu. I niko me nikad nije cimao za to.

Edited by Milosh76

59 minutes ago, Filozof manijak said:

Ja sam zbog toga (razlika u mestu prebivalište u ličnoj karti i vozačkoj dozvoli) svojevremeno završio kod sudije za prekršaje. Kada neko promeni mesto prebivališta, mora se izvršiti promena u oba dokumenta.  

I taj odgovor ja to nisam znao, niko mi nije rekao - ne pali, jer nepoznavanje zakona ne oslobađa od odgovornosti. Ne pitajte kako znam :sad:

Ja imam taj tupast pogled i dobroćudnu facu pa mi prolazi :D

A ja nemam nikakav dekolte, pa mi nije prošlo :sad:

Spoiler

:rolleyes:

3 minutes ago, Filozof manijak said:

A ja nemam nikakav dekolte, pa mi nije prošlo :sad:

Hide contents

:rolleyes:

:tongue:

Spoiler

40 minutes ago, Filozof manijak said:

Kada se to meni desilo, bacio sam pogled na info tablu u SUP-u u Kraljevića Marka, i tamo je sve lepo pisalo.

Mislim, logično je pomisliti da - ako u ličnom dokumentu postoji upisan podatak o adresi prebivališta, kada se ista promeni, to se mora  uraditi i u dokumentu. - ovo je meni objasnio saobraćajac kada sam mu postavio isto pitanje kao ti meni.

logicno je...ali i nije..

samo sto na vozackoj nigde ne pise adresa nego se uvek uz daje i licna karta..

i meni je u pasosu drugacija adresa nego na lk..

Da se ne iznenadite, morate i na saobračajnoj da promenite, ako menjate LK (ako se dobro sećam, i tamo piše isto, i pre par godina su me nešto drndali kod registracije za to),...

za saobracajnu mi je logicno da adresa ide sa tobom

A zašto nije logično za vozačku, to je isto lični dokument?

esid: btw, meni se to desilo dok su još stare vozačke, one papirne, bile u opticaju. Nisam siguran, ali mislim da saobraćajni policajac nema prava da ti traži ličnu kartu na uvid, samo saobraćajnu i vozačku.

Edited by Filozof manijak

zato sto ti RS dala dozvolu da vozis na teritoriji RS na osnovu polozenog vozackog ispita i za to nije bitno gde zivis...za to je tu licna karta..

onda bi svi dokumenti trebali da imaju cip za promenu adrese i gotovo.

Edited by ivy

13 minutes ago, Filozof manijak said:

mislim da saobraćajni policajac nema prava da ti traži ličnu kartu na uvid, samo saobraćajnu i vozačku.

Loše misliš... Desi mi se da mi vozačku ne traži (što može da ima nekog smisla imam 50 godina, teško da vozim bez vozačke u tim godinama), ali LK i saobraćajnu uvek...

traže i meni stalno, ali neko mi je svojevremeno objasnio, kako nemaju pravo po zakonu da traže LK. 

E sad, možda se zakon u međuvremenu promenio, ili taj neko mene pogrešno informisao.

jel može neki pravnik da odgovori na ovo?

uvek traze vozacku i licnu kartu...meni cesto ne traze saobracajnu ali zato je tu nalepnica..

1 hour ago, Milosh76 said:

Meni je u pasosu razlicita adresa u odnosu na licnu kartu. I niko me nikad nije cimao za to.

Znao sam da si u prekršaju :laugh:

2 hours ago, Eleniko said:

Znao sam da si u prekršaju :laugh:

Ne znam dal mu je pametno što je to napisao javno.