Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pitanja o svemu i svačemu

Featured Replies

najskuplje

• Replies 8.2k
  • Views 609.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

4 minutes ago, Milosh76 said:

Bilo koje ili je neka marka bolja od ostalih?

Bosch Envision, Rain-X, nisu losi ni Valeo.

Kad smo kod brisaca, koju zimsku tecnost preporucujete? Ne obracam paznju koju tecnost kupujem, pa imam problem sto mi se kod nekih koje su deklarisane na -20 stvara led na staklu i pri manjem minusu.

koju imaju na pumpi(a da nije knez petrol) u tom trenutku

gruni alkohol ako primetiš da ti ledi

Sonex ili Nigrin, ako uspeš da nađeš...ja rabim još uvek zalihe od prethodnih zima a nešto ih nesrećem po radnjama

Mogu i koncentrati istih firmi pa izmiksaš sa dest vodom u procentu koji ti odgovara.

Kad smo kod tečnosti, koju tečnost koristite (i da li koristite) za odleđivanje vetrobrana, ili furate samo struglicu za led? Uzeo sam u Rodi neku poljsku tečnost za odleđivanje stakla i fino radi posao, ali nije baš jeftina jbg (600 ml košta 450 dinara). 

Ја сам узео неку течност (спреј) која спречава кондензацију изнутра.

Ради подељено... На стаклу у купатилу и на бочним прозорима ради одлично.

Изгледа да је нисам добро нанео на ветробран и задње стакло (а тешко је то намазати), па је почело да магли брзо.

of topik

tip za kupatilo. na apsolutno suvo ogledalo utrljaj malo pene za brijanje, i takođe apsolutno suvom krpom trljaj dok ne nestane. šljakaće 5-6-7 dana

Edited by kud u maglu Simoviću

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

of topik

tip za kupatilo. na apsolutno suvo ogledalo utrljaj malo pene za brijanje, i takođe apsolutno suvom krpom trljaj dok ne nestane. šljakaće 5-6-7 dana

Jel može krema za brijanje, ili mora ta pena u spreju?

Pitam za drugaricu ;)

ja znam za penu

možda može i sa kremom

kad se utrlja pena napravi neki film na ogledalu i onda se para ne zadržava na istom

ja nekad imo auto sa grejanjem sajbe, pa uleteo u neoznacenu rupu I totalna steta

4 hours ago, Willow said:

Kad smo kod tečnosti, koju tečnost koristite (i da li koristite) za odleđivanje vetrobrana, ili furate samo struglicu za led? Uzeo sam u Rodi neku poljsku tečnost za odleđivanje stakla i fino radi posao, ali nije baš jeftina jbg (600 ml košta 450 dinara). 

Zar ti tecnost za brisace ne radi posao?

Crkla mi baterija u keycard za auto (frenč, znam, gej). Koliko to sranje košta, cca, je li mora da se ide u servis ili ima neka brža, jednostavnija, jeftinija varijanta (jer je tamo "Dobar dan" soma dinara)

možda je glupo pitanje, ali zar nisi pogledao na youtube-u uputstvo kako da je sam zameniš?

Te tecnosti i sprejeve za odmrzavanje nikako na zadnje staklo ili ostajes bez grejaca 100%.

Sonex je najbolja tecnost ovo sto se prodaje po marketima ledi vec na -5,6.

A i zimi nikad ne puniti posudu do vrha vec ostaviti bar 1/3 praznu ako krene da ledi da ne pukne.