November 19, 20241 yr Duet iz snova, Dusty Springfield i Scott Walker - Let it Be Me. Niasam siguran i da postoji diskorafski snimak ovog izvođenja koje je sa TV-a.
July 27, 2025Jul 27 sister bliss i john martyn, WTF, medjutim skroz radi pos'o - martyn prichruje kao da je u pitanju nesudjeni faithless klasik, dodatna nota intrige je da je u pitanju cover the beloved...
October 2, 2025Oct 2 On 5. 4. 2025. at 12:18, holden kolfild said:vrv je bilo na topiku, ko ga je jebe.Candy Says, Antony i Lou Reed:
December 13, 2025Dec 13 dillon warnek i margo price u numeri speeding bullet out of georgia Edited December 13, 2025Dec 13 by holden kolfild
December 26, 2025Dec 26 dva velika cara koja nisu sa nama>the sadies su mi velika rupa u glavi zasto ih nisam nikad gledao. bilo je prilika,cijenim da su (bili) spektakl uzivo.dalas dobri. Edited December 26, 2025Dec 26 by holden kolfild su, mi, je, k, pijan si, jebao te partizan.
May 12May 12 ovo je iz vremena kada je will atkinson bio baš faca i budućnost trensaobično nisam veliki fan diva vokala, ali rowetta lomi, p o t p u n a d e v a s t a c i j a