Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Double Trouble

Featured Replies

Kristin iz Múm i Mice Parade (kojima je ovo najlepši album, pikovalo oko 2004, i onda sunovrat)

Edited by palfoot

• 4 weeks later...
  • Replies 134
  • Views 12.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• halcyon ima samo obrnuti vokalni sempl iz it's a fine day, te kirsty hackshaw zapravo ništa nije otpevala, ali je ovekovečila spot sa nakoksanom domaćicom i sudoperom iz koje izranja beba. ovo je nešt

• holden kolfild
    holden kolfild

covers, dabl/trabl, covers, d/t, zimi-zami-zum!   zum.

• Lana Del Rey i Joan Beaz Diamond and Rust Super momenat je kad JB izađe na scenu i pozdravi publiku sa: Hello, children!

jebi ga, ja sam kreten koji ne ume da pronadje sopstvene postove. (potajno?) mi u glavi da je da alvin dosao ovde i rekao, ppp cure i momci, imam! . par godina, dekada + i pol, imam nastavak:

mnogo lakse za shvatiti kolika je rosie carica (ima super album iz 2020 glasom koji stari kao bilo koji alkohol/dave alvin/ovaj topik.)

ja jos 10 godina i odjavljujem se.

+ ko nece da cumpri ti cupri:

boginja.

Edited by holden kolfild

Ovo sam gledao i ranije, a ako je neko postovao to si bio ti :)

• 1 month later...

Enya recituje, a Sinead peva, i to peva tako da zvuči kao da hoće da oslobodi svoju Liz Fraser, što je posle i uradila na Troy...:heart:

• 2 weeks later...

I rokanje, i rejvanje :inn:

• 2 months later...
On 29.10.2020. at 0:54, palfoot said:

halcyon ima samo obrnuti vokalni sempl iz it's a fine day, te kirsty hackshaw zapravo ništa nije otpevala, ali je ovekovečila spot sa nakoksanom domaćicom i sudoperom iz koje izranja beba. ovo je nešto suvisliji spoj sa (tada još nepoznatom) alison goldfrapp u ulozi rane 90e rejv dive sa enya trenucima ha!. opet beba u jednom kadru (i veš mašina umesto sudopere lol) a svakog trenutka hepi brejkbitovanje zvuči kao da će da se pretvori u baby d - let me be your fantasy. i kao što je neki komentator na spotu već primetio, čuje se uticaj sintova iz ove stvari na neke boards of canada trake, te ima i govorni sempl koji kao da je isto izašao iz njihove kujne. :heart:

Čuveni, maksimalno bizarni spot, čitao sam posle da je u stvari neka vrsta hommage-a njihovoj majci koja je godinama bila zavisna od Halciona.

EDIT:

Da ostavim i ja nešto na temi...

Edited by Jeremija

• 4 months later...

Verovatno je i bilo, ali vredno obnavljanja: Leonard Cohen and Julie Felix - Hey, That's no Way to Say Goodbye (snimak iz 1967.)

https://www.youtube.com/watch?v=BzgUs3c9QHY

• 3 weeks later...

Obraz uz obraz Twiggy i Bryan Ferry: What a Wonderful World (sa Twiggy YT kanala, izvorno Twiggy TV šou iz 1974.)

• 1 month later...

kupio bih onu zelenu bubu sa petokrakom. i sta je ono nase levo pored, nikako da uklavirim?

9 hours ago, holden kolfild said:

kupio bih onu zelenu bubu sa petokrakom. i sta je ono nase levo pored, nikako da uklavirim?

Kübelwagen?

Edit: pesma i njih dvoje (interpretacija): pure joy!

Edited by Ras

pojma nemam, meni je na prvi mah delovao kao neki japanac iz 70s, oni su ludovali tada, kupei-karavani i sta sve ne, mada ima dosta nemackih auromobila na placu.

jos jedna iz iste otpad edicije i verovatno najpoznatija lukasova pesma>

+

bili, mada mi se friski album nije previse dojmio, ali zato ovaj duet gitara sa molly je superiska.

molly izgleda kao da se teleportovala iz shoegaze benda iz '92 i dosla na ovo poljance. lepotica! mnogo je volim>

+

+

RARE Johnny Cash with Bob dylan - one too many mornings

+

+

Edited by holden kolfild