Jump to content
IGNORED

Double Trouble

Lancia

Recommended Posts

Posted (edited)

Kristin iz Múm i Mice Parade (kojima je ovo najlepši album, pikovalo oko 2004, i onda sunovrat)

Edited by palfoot
  • +1 1
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

jebi ga, ja sam kreten koji ne ume da pronadje sopstvene postove. (potajno?) mi u glavi da je da alvin dosao ovde i rekao, ppp cure i momci, imam! . par godina, dekada + i pol, imam nastavak:

mnogo lakse za shvatiti kolika je rosie carica (ima super album iz 2020 glasom koji stari kao bilo koji alkohol/dave alvin/ovaj topik.)

ja jos 10 godina i odjavljujem se.

+ ko nece da cumpri ti cupri:

boginja.

Edited by holden kolfild
  • Wub 1
Posted

Ovo sam gledao i ranije, a ako je neko postovao to si bio ti :)

• 1 month later...
Posted

Enya recituje, a Sinead peva, i to peva tako da zvuči kao da hoće da oslobodi svoju Liz Fraser, što je posle i uradila na Troy...:heart:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted (edited)
On 29.10.2020. at 0:54, palfoot said:

halcyon ima samo obrnuti vokalni sempl iz it's a fine day, te kirsty hackshaw zapravo ništa nije otpevala, ali je ovekovečila spot sa nakoksanom domaćicom i sudoperom iz koje izranja beba. ovo je nešto suvisliji spoj sa (tada još nepoznatom) alison goldfrapp u ulozi rane 90e rejv dive sa enya trenucima ha!. opet beba u jednom kadru (i veš mašina umesto sudopere lol) a svakog trenutka hepi brejkbitovanje zvuči kao da će da se pretvori u baby d - let me be your fantasy. i kao što je neki komentator na spotu već primetio, čuje se uticaj sintova iz ove stvari na neke boards of canada trake, te ima i govorni sempl koji kao da je isto izašao iz njihove kujne. :heart:

Čuveni, maksimalno bizarni spot, čitao sam posle da je u stvari neka vrsta hommage-a njihovoj majci koja je godinama bila zavisna od Halciona.

EDIT:

Da ostavim i ja nešto na temi...

Edited by Jeremija
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Obraz uz obraz Twiggy i Bryan Ferry: What a Wonderful World (sa Twiggy YT kanala, izvorno Twiggy TV šou iz 1974.)

• +1 1
  • 1 month later...
Posted

kupio bih onu zelenu bubu sa petokrakom. i sta je ono nase levo pored, nikako da uklavirim?

• Wub 1
Posted (edited)
9 hours ago, holden kolfild said:

kupio bih onu zelenu bubu sa petokrakom. i sta je ono nase levo pored, nikako da uklavirim?

Kübelwagen?

Edit: pesma i njih dvoje (interpretacija): pure joy!

Edited by Ras
  • +1 1
Posted

pojma nemam, meni je na prvi mah delovao kao neki japanac iz 70s, oni su ludovali tada, kupei-karavani i sta sve ne, mada ima dosta nemackih auromobila na placu.

jos jedna iz iste otpad edicije i verovatno najpoznatija lukasova pesma>

+

bili, mada mi se friski album nije previse dojmio, ali zato ovaj duet gitara sa molly je superiska.

molly izgleda kao da se teleportovala iz shoegaze benda iz '92 i dosla na ovo poljance. lepotica! mnogo je volim>

Posted (edited)

+

+

RARE Johnny Cash with Bob dylan - one too many mornings

+

+

Edited by holden kolfild
  • +1 1