arheolog1981 Posted October 19 Posted October 19 7 minutes ago, napadaj said: Jeste li igrali Alien: Isolation? Meni je to strašno, nikako da je odigram zbog toga. Nisam mogao nikad iako je mnogo hvaljena igra. Generalno ne mogu horore gde nemam oružje da se bijem sa alama Zato sam tek ponešto i od Amnesia serijala igrao. Iz nekog razloga samo sam Amnesia: Rebirth uspeo završiti 1
utilitarist Posted October 19 Posted October 19 12 minutes ago, napadaj said: Jeste li igrali Alien: Isolation? Meni je to strašno, nikako da je odigram zbog toga. ja ne. da se gologuz skrivam od vanzemaljca mi ne treba u životu. 1
Calavera Posted October 19 Posted October 19 2 minutes ago, arheolog1981 said: Generalno ne mogu horore gde nemam oružje da se bijem sa alama pa samo to i jeste horor, ako ti daju štoljpi u ruke to znači da igraš akcionu avanturu doduše u alienu ima oružja, samo nisu delotvorna protiv ksenomorfa.
napadaj Posted October 19 Posted October 19 2 hours ago, utilitarist said: ja ne. da se gologuz skrivam od vanzemaljca mi ne treba u životu. Taj fazon, zajebi. Igrao sam malo, jednom sam ga video i odustao. Alan Wake me jako nervira zbog idiotske kamere.
Miljenko Posted October 19 Posted October 19 To verovatno ide sa godinama. Ja sam stalno igrao sve moguce horor sto se pojavi, tamo negde do 2010. recimo i onda skoro nista. Cak ni novi Resident Evil 1/2/3 nisam zavrsio, no mozda im se vratim, posto su stvarno dobri. The Evil Within mi je odlican, mozda se nakanim da ponovo krenem sa drugim delom. Isolation vec nije nesto sto bih ja probao. Kao sto neko rece, nije mi zanimljivo ako nemam neku efektivnu mocugu. Meni je i stari Alien sa PS1 bio ultra napet; imas ceo Arsenal, ali je igra toliko brza, da te ocas posla uhvati na prepad/zasedu.
Fakundo Sava Posted October 19 Posted October 19 4 hours ago, napadaj said: Jeste li igrali Alien: Isolation? Meni je to strašno, nikako da je odigram zbog toga. Jes zajebana ,uopšte nije laka,a igrao sam je na normal. Druga plovina se malo razvuče jer se ne juriš sa ejlijenkom nego sa androidima koji su baš smarači. Ali kraj je odličan ,tih par zadnjih kao misija pravi rolerkoster Plus omaž filmu i toj franšizi ,za mene prava poslastica A Amnesie nisam završio ni jednu ,krenem da se gubim po onom mraku i izgubim živce
arheolog1981 Posted October 19 Posted October 19 4 hours ago, Fakundo Sava said: Jes zajebana ,uopšte nije laka,a igrao sam je na normal. Druga plovina se malo razvuče jer se ne juriš sa ejlijenkom nego sa androidima koji su baš smarači. Ali kraj je odličan ,tih par zadnjih kao misija pravi rolerkoster Plus omaž filmu i toj franšizi ,za mene prava poslastica A Amnesie nisam završio ni jednu ,krenem da se gubim po onom mraku i izgubim živce Sad se pojavio Quiet Place: Road Ahead. Ko je gledao filmove sve mu je jasno Razmišljam se da ga uzmem posle Silent Hill, taman da poludim skroz Sad bih možda i odigrao Alien Isolation ali na PS5 baš loše izgleda PS4 verzija
Weenie Pooh Posted October 23 Posted October 23 On 19. 10. 2024. at 20:56, Fakundo Sava said: Druga plovina se malo razvuče jer se ne juriš sa ejlijenkom nego sa androidima koji su baš smarači. Auh jbt, gde me podseti... više puta su me ubili androidi nego xenomorph, užas. Nisam kapirao da li njih treba da ih bijem ili da bežim, i uvek bih zglajznuo negde između. Tu sam negde batalio, reko' imam dovoljno bezličnih korporativnih slugeranja da me gaze u stvarnom svetu, šta će mi takva igra.
Miljenko Posted October 29 Posted October 29 Nisam odoleo da probam Metaphor ReFantazio. Na prvi pogled deluje kao Persona igra u klasicnom fantasy miljeu. Nacin borbe je potpuno preuzet, te Persona igraci nece imati problema oko snalazenja. Sama estetika je mozda jos bolja u odnosu na Persona 5 recimo (verovatno jer sam ja slab na old fantasy price). Soundtrack je veoma dobar; cini se da svaka numera odgovara situaciji. Jos nisam odmakao previse, no za sada deluje vredno silnih pohvala.
Zabalujev Posted November 10 Posted November 10 Nakon skoro 6 godina, iz četvrtog pokušaja, uspeo sam da završim Kingdom Come: Deliverance. Stoji mi na polici pola decenije, zainatio sam se kad sam video da stiže drugi deo. Uz pomoć youtube savetnika uspeo sam da se odmaknem od početne faze "simulacija srednjevekovnog kmeta" i napakujem nešto groša i kakav-takav oklop. Nakon 129 sati umem nešto da pogodim strelom, izađem na kraj sa par razbojnika ili Kumana, čak sam jednom pobedio u turniru, pa me posle u finalu pobeđeni Crni Petar čekao u zasedi, prvi put me ubi jer sam se spetljao oko komandi nešto bezveze, drugi put sam ga izbo par puta dvoručnim sa visine i lagano. Obijanje brava je totalni horor i na Simplified režimu, pa sam to ignorisao, kao i alhemiju i šunjanje, fokus na borbu. U jednom slučaju, zbog očigledno baga u scenariju misije, morao sam da obujem bravu od šupe gde su držali bolesnog razbojnika u Merhojedu, jer mi dijalog sa starešinom nije davao opciju da ponovo pitam da li mogu da vidim zatvorenika. Pri kraju sam imao bag u opcionom delu questa gde tražim lekara za vojsku koja opseda Talmberg, sa Jovankom nije davao dijalog koji bi otvorio opciju kod brata Nikodija da napusti bolnicu orivremeno, iako sam još ranije u igri doneo hrane za bolesne i od Custodiana obezbedio dodatnu pomoć za bolnicu. Na kraju sam došao skoro do kraja igre a nisam imao skil ubijanja nožem s leđa pa sam nabrzinu jedno veče davio na spavanju i u šetnji naputu njih desetak i eto. To ke ispalo jako korisno u delu pred kraj gde sam išao u Užice (Češka) da tražim od popa da dođe u Talmberg. Nije mogao jer je biskupov vikar bio tu da juri jeretike.nPopto mi je vikar i jurenje jeretika izazvalo mučninu, rešio sam da ga ubijem. Prvi pokušaj neuspešan jer se se na mene sjatili svi čuvari iz sela. Drugi pokušaj: muvao sam se oko njegove kuće, sačekao da se čuvari razdvoje, zaklao s leđa jednog po jednog kad su bili unutra, a vikara napolju, niko ne nije primetio, odjahao sam iz sela, vratio se posle nekog vremena i pop nije imao ništa protiv i pristao je da ode iz sela, i tek posle toga je primetio zaklanog vikara na 30 metara od njega i pozvao stražu 😅 Mnogo hvaljeni manastirski quest sam odradio na speed run, nisam imao živaca za one obavezne aktivnosti tokom dana,g šunjanje itd. Prevelika promena tempa. Izguglao ko je Pije, Ubio ga na spavanju i pustio da me uhapse da odležim 20 dana. Sad da nastavim sa životom, a možda uzmem Far Cry 6. 3
Zabalujev Posted November 17 Posted November 17 Ovim tempom izgrajndovaću Far Cry 6 do Božića. Najsigurnije da ih napucavam snajperom i da bežim. A i debilni spanglish ubija u pojam, Prince of Persia su sinhronizovali i na persijski, između ostalih, ja da sam latino gerilac bio bih uvređen ovom igrom. Ubisoft je govno od firme, a i ko mi je kriv kad sam uzeo da igram ovaj Watchdogs na ostrvu. 1
Miljenko Posted November 17 Posted November 17 Ja igram Metaphor i Songs of Silence. Potonji naslov je sasvim pristojna strategija. Mozda ce nekome biti pojednostavljena varijanta nekih poznatih naslova, no pristojno vuce da igras dalje. Estetika i sama grafika su prilicno dobro odradjeni. Ono sto me je najvise iznenadilo je da sama borba nije turn-based, vec real-time, sto je relativno retko resenje kod ovakvih naslova. Osnovne komande se izdaju preko karata, a i same jedinice su prikazane u vidu istih. Nisam jos probao skirmish, mada vidim da se odredjeni heroji mogu otkriti samo pobedama u njemu ili multiplejeru. Otkriveni lore se moze videti u glavnom meniju. Dovoljno zanimljiv dizajn, da me zadrzi 3-4 sata, bez pauze, sto je prilican uspeh sam po sebi.
Recommended Posts