Baldrick S. Posted November 28, 2022 Posted November 28, 2022 Neka preporuka za lokalni co-op za juniore? (imam: unravel two, it takes two, biped, human fall flat, fife...) - nesto tog tipa, nemam vise ideja.
Calavera Posted November 30, 2022 Posted November 30, 2022 u elden ringu napredujem polako ali sigurno, pre neki dan stigao do glavnog grada leyndella (koliki je jbt, 99% drugih igara bi stalo unutra), mada se pre toga valjalo pošteno pomučiti s drakonskom verzijom tree sentinela. evo nas ovde kako se makljamo letnji dan do podne nakon što u toku borbe provalim da je ovo prvi tree sentinel do sad koga je lakše srediti sa zemlje nego na konju. prava prvenstvena, dosta clutch momenata na obe strane, rezultat iz real: 2
goofs Posted November 30, 2022 Posted November 30, 2022 Uzeo AoE4 na popus'u. Prvi utisak koliko nista ne znam Drugi utisak je, bar u ovim misijicama sto igram, da su bas istakli anti-unit sistem - pikemane na konjicu, konjicom po pesadiji, pesadiju na strelce, inace si nagrabusio. Svidja mi se to. Treci utisak, a to mi se nije svidelo preterano, je sto su ubacili neke aure, bonuse, nevidljive jedinice, jbo ih Warcraft, nije AoE nikad to bio i ne treba da bude.
Weenie Pooh Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 On 30.11.2022. at 16:25, Calavera said: u elden ringu napredujem polako ali sigurno, pre neki dan stigao do glavnog grada leyndella (koliki je jbt, 99% drugih igara bi stalo unutra), mada se pre toga valjalo pošteno pomučiti s drakonskom verzijom tree sentinela. evo nas ovde kako se makljamo letnji dan do podne nakon što u toku borbe provalim da je ovo prvi tree sentinel do sad koga je lakše srediti sa zemlje nego na konju. prava prvenstvena, dosta clutch momenata na obe strane, rezultat iz real: Gyoubu Masataka Oniwa sa Ali Ekspresa Sve su assete i animacije pokrali Sekiru, a onda dodali još 30% cartoonish bullshita i amputirali deflection/posture mehaniku. Trebalo bi da postoji neki counter za koliko puta se zakotrljaš tokom jednog fajta, ovde si nabio triple digits nema sumnje. I kako izginuše obojica na kraju, šta je to, nerešeno?
Calavera Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 23 minutes ago, Weenie Pooh said: Gyoubu Masataka Oniwa sa Ali Ekspresa Sve su assete i animacije pokrali Sekiru, a onda dodali još 30% cartoonish bullshita i amputirali deflection/posture mehaniku. Trebalo bi da postoji neki counter za koliko puta se zakotrljaš tokom jednog fajta, ovde si nabio triple digits nema sumnje. I kako izginuše obojica na kraju, šta je to, nerešeno? sad se setih da sam teo da ti napomenem da ne gledaš ovo jer će ti samo učvrstiti mišljenje da je borba u elden ring 99% rolling, ali jbg zaboravio jeste bilo nerešeno, ali samo je 1 od nas ustao posle toga, dakle: 1
Azdaja Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 Imam elden i neću da probam. Ne mogu da se rolam kao budala. Jel moze se igra onako kao turista, samo na konja i razgled. 1
Calavera Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 23 minutes ago, Azdaja said: Imam elden i neću da probam. Ne mogu da se rolam kao budala. Jel moze se igra onako kao turista, samo na konja i razgled. ne može ali ne mora ni rolanje, možeš klasičan sword + shield fazon, možeš isključivo magije, a čuo sam da ima i fora da stalno samonuješ spirite i igraš healera/podršku dok oni mlate neprijatelje, mada mislim da tu ipak moraš malo da pripomogneš kod bosova. ja se rolam jer volim 1
Azdaja Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 5 hours ago, Calavera said: ne može ali ne mora ni rolanje, možeš klasičan sword + shield fazon, možeš isključivo magije, a čuo sam da ima i fora da stalno samonuješ spirite i igraš healera/podršku dok oni mlate neprijatelje, mada mislim da tu ipak moraš malo da pripomogneš kod bosova. ja se rolam jer volim Biću madjionicar onda, a nek se rola nešto drugo.
Weenie Pooh Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 12 hours ago, Calavera said: sad se setih da sam teo da ti napomenem da ne gledaš ovo jer će ti samo učvrstiti mišljenje da je borba u elden ring 99% rolling, ali jbg zaboravio Pa kad jeste, jebali vas invincibility frames Ako imaš neki video u kom se peglaju bez rolovanja, slobodno podeli.
Calavera Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 10 hours ago, Weenie Pooh said: Pa kad jeste, jebali vas invincibility frames Ako imaš neki video u kom se peglaju bez rolovanja, slobodno podeli. mogu ti odmah reći da od toga nema ništa, jedino što će se promeniti do kraja je da ću koristiti sve veće i veće oružje ali svakako već imaš gomilu takvih videa na jutjubu, evo ti jedan gde elden ring profesionalac bije prvog tree sentinela (ovaj te napadne negde na početku igre) bez pariranja, blokiranja i rolovanja: 1
Weenie Pooh Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 Sjajno, tri minuta trčanja u krug i povremenog nabadanja dok protivniku ne iscuri sav život Vrhunski combat, ni u kom slučaju bezvezne šarene figurice bez ikakvog osećaja čvrstine Nabodi ga u gigantski štit majušnim kopljem, whydontcha, šta ima veze, sve je to isto 1
John Coltrane Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 Može preporuka za WW2 strategiju, ali za klinca koji pika Age of Empire. Ne HOI ili nešto toliko zahtevno. Na YT videh Men of War 2, ne deluje hrdjavo. Hvala
Recommended Posts