marv Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ma igracemo ovih dana, ionako trenutno se osecam ko neki fcnkg amater...trebace mi malo vremenacak sam zaboravio koji je taster za bombu (da se izabere bomba) pa sam morao skrolovati misem...i naravno dok sam skrolovao dobio metak u glavu btw, koja utakmica?
Töölönlahti Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 http://atdhe.net/19640/watch-los-angeles-lakers-vs-phoenix-suns
Кристофер Лумумбо Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 pa dobro, dok udjes u fazon ponovo. odigras nekoliko mapa i to je tonbala lakers - phoenix suns
Zli Gli Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 go lakers go :PO jebote, navija za Lejkerse Kojote, nisi bio dovoljno brutalan, sledeci put ga upucaj malo zesce
Lord Stef Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 U jbt, vi se vec organizovali. Samo dvojica, doduse, ali to je tacno za dvojicu vise od ranijih pokusaja :)Elem, ja sam manje-vise nedostupan za neku organizovaniju igru do 15. juna, ali sam posle toga slobodan 2 i po meseca (zivela prosveta), sto je bitno jer, kao admin na jednom od nasih vidjenijih servera :P mogu da sredim rezervaciju clan war servera, ako vec planirate da igramo 5 vs 5. To taman ostavlja dovoljno vremena da nadjemo jos igraca, izdelimo se, izljubimo i krenemo u rat. Naravno, mozemo i na nekom pubu, ovamo kod mene ih ima 5 (de mape, cs mape, de_dust2 playground, gungame, deathmatch, pa birajte). Pub mi, u sustini, i vise odgovara, posto uglavnom igram tako sto kupim neku pracku i zaletim se direktno medj' neprijatelje, kakva organizacija, kakvi bakraci. Dakle, ponuda je tu, razmotrite, pa javljajte :)
Кристофер Лумумбо Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 U jbt, vi se vec organizovali. Samo dvojica, doduse, ali to je tacno za dvojicu vise od ranijih pokusaja :)Elem, ja sam manje-vise nedostupan za neku organizovaniju igru do 15. juna, ali sam posle toga slobodan 2 i po meseca (zivela prosveta), sto je bitno jer, kao admin na jednom od nasih vidjenijih servera :P mogu da sredim rezervaciju clan war servera, ako vec planirate da igramo 5 vs 5. To taman ostavlja dovoljno vremena da nadjemo jos igraca, izdelimo se, izljubimo i krenemo u rat. Naravno, mozemo i na nekom pubu, ovamo kod mene ih ima 5 (de mape, cs mape, de_dust2 playground, gungame, deathmatch, pa birajte). Pub mi, u sustini, i vise odgovara, posto uglavnom igram tako sto kupim neku pracku i zaletim se direktno medj' neprijatelje, kakva organizacija, kakvi bakraci. Dakle, ponuda je tu, razmotrite, pa javljajte :)na kom sereveru? jel isti nick kao i na forumu?ja bih da mi odigramo 5 vs 5 kada se organizujemo na na pubu mozemo da igramo stalno.
Lord Stef Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 CS Srbija je u pitanju, tamo sam poznat pod pseudonimom Ispade Ti Puska :D U principu da, na pubu moze kad god, samo sam hteo ono da vam kazem za rezervaciju cw servera.
BOOGIEMAN Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 a jel bi igro neko Quake Live ? Nema muka oko servera i softvera treba odvojiti samo 5 minuta da se instalira plugin za browser
marv Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 U jbt, vi se vec organizovali. Samo dvojica, doduse, ali to je tacno za dvojicu vise od ranijih pokusaja :)Elem, ja sam manje-vise nedostupan za neku organizovaniju igru do 15. juna, ali sam posle toga slobodan 2 i po meseca (zivela prosveta), sto je bitno jer, kao admin na jednom od nasih vidjenijih servera :P mogu da sredim rezervaciju clan war servera, ako vec planirate da igramo 5 vs 5. To taman ostavlja dovoljno vremena da nadjemo jos igraca, izdelimo se, izljubimo i krenemo u rat. Naravno, mozemo i na nekom pubu, ovamo kod mene ih ima 5 (de mape, cs mape, de_dust2 playground, gungame, deathmatch, pa birajte). Pub mi, u sustini, i vise odgovara, posto uglavnom igram tako sto kupim neku pracku i zaletim se direktno medj' neprijatelje, kakva organizacija, kakvi bakraci. Dakle, ponuda je tu, razmotrite, pa javljajte :)e super, mozemo posle 15. juna, malopre sam bio na taj server (cs srbija), ping dobar, upucao dvojicu a upucan dvadeset puta
renne Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ko nije probao Split Second obavezno neka proba.Ludačka vožnja, maksimalan adrenalin.
Milosh76 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Treba mi neka voznja tipa need for speed, da me prodrma adrenalin, jel valja nfs shift nesto?Neki drugi predlog, za dobru voznju?
Calavera Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 (edited) Probaj GRID i gorepomenuti Split Second. Sto se NFS serijala tice, Underground 1 i 2 su i dalje neprikosnoveni. Edited May 29, 2010 by Calavera
Pokojni Ruxin Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 DIRT je odličan, ako si za reli...Posle njega sam probao da igram taj shift, ali mi se učinio bezveznim pa sam brzo odustao...
Anonymous Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Fallout: New Vegas is an upcoming role-playing video game in the Fallout series, currently in development by Obsidian Entertainment and scheduled for release in third or fourth quarter 2010. A teaser trailer was officially revealed on February 4, 2010.Sve u svemu, biće zanimljiva igračka jesen. Ono što me muči je što su The Elder Scrolls izgleda mrtvi.
Recommended Posts