Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

ma igracemo ovih dana, ionako trenutno se osecam ko neki fcnkg amater...trebace mi malo vremenacak sam zaboravio koji je taster za bombu (da se izabere bomba) pa sam morao skrolovati misem...i naravno dok sam skrolovao dobio metak u glavu :lol: btw, koja utakmica? :huh:

Posted

pa dobro, dok udjes u fazon ponovo. odigras nekoliko mapa i to je tonbala lakers - phoenix suns

Posted

aha, ok...ja mislio na fudbalgo lakers go :P

Posted

go lakers go  :P
O jebote, navija za Lejkerse :isuse: Kojote, nisi bio dovoljno brutalan, sledeci put ga upucaj malo zesce angry.gif
Posted

U jbt, vi se vec organizovali. Samo dvojica, doduse, ali to je tacno za dvojicu vise od ranijih pokusaja :)Elem, ja sam manje-vise nedostupan za neku organizovaniju igru do 15. juna, ali sam posle toga slobodan 2 i po meseca (zivela prosveta), sto je bitno jer, kao admin na jednom od nasih vidjenijih servera :P mogu da sredim rezervaciju clan war servera, ako vec planirate da igramo 5 vs 5. To taman ostavlja dovoljno vremena da nadjemo jos igraca, izdelimo se, izljubimo i krenemo u rat. Naravno, mozemo i na nekom pubu, ovamo kod mene ih ima 5 (de mape, cs mape, de_dust2 playground, gungame, deathmatch, pa birajte). Pub mi, u sustini, i vise odgovara, posto uglavnom igram tako sto kupim neku pracku i zaletim se direktno medj' neprijatelje, kakva organizacija, kakvi bakraci. Dakle, ponuda je tu, razmotrite, pa javljajte :)

Posted
U jbt, vi se vec organizovali. Samo dvojica, doduse, ali to je tacno za dvojicu vise od ranijih pokusaja :)Elem, ja sam manje-vise nedostupan za neku organizovaniju igru do 15. juna, ali sam posle toga slobodan 2 i po meseca (zivela prosveta), sto je bitno jer, kao admin na jednom od nasih vidjenijih servera :P mogu da sredim rezervaciju clan war servera, ako vec planirate da igramo 5 vs 5. To taman ostavlja dovoljno vremena da nadjemo jos igraca, izdelimo se, izljubimo i krenemo u rat. Naravno, mozemo i na nekom pubu, ovamo kod mene ih ima 5 (de mape, cs mape, de_dust2 playground, gungame, deathmatch, pa birajte). Pub mi, u sustini, i vise odgovara, posto uglavnom igram tako sto kupim neku pracku i zaletim se direktno medj' neprijatelje, kakva organizacija, kakvi bakraci. Dakle, ponuda je tu, razmotrite, pa javljajte :)
na kom sereveru? jel isti nick kao i na forumu?ja bih da mi odigramo 5 vs 5 kada se organizujemo na na pubu mozemo da igramo stalno.
Posted

CS Srbija je u pitanju, tamo sam poznat pod pseudonimom Ispade Ti Puska :D U principu da, na pubu moze kad god, samo sam hteo ono da vam kazem za rezervaciju cw servera.

Posted

a jel bi igro neko Quake Live ? Nema muka oko servera i softvera treba odvojiti samo 5 minuta da se instalira plugin za browser

Posted
e super, mozemo posle 15. juna, malopre sam bio na taj server (cs srbija), ping dobar, upucao dvojicu a upucan dvadeset puta :isuse:
Posted

Ko nije probao Split Second obavezno neka proba.Ludačka vožnja, maksimalan adrenalin.

Posted

Treba mi neka voznja tipa need for speed, da me prodrma adrenalin, jel valja nfs shift nesto?Neki drugi predlog, za dobru voznju?

Posted (edited)

Probaj GRID i gorepomenuti Split Second. Sto se NFS serijala tice, Underground 1 i 2 su i dalje neprikosnoveni.

Edited by Calavera
Posted

DIRT je odličan, ako si za reli...Posle njega sam probao da igram taj shift, ali mi se učinio bezveznim pa sam brzo odustao...

Posted
Fallout: New Vegas is an upcoming role-playing video game in the Fallout series, currently in development by Obsidian Entertainment and scheduled for release in third or fourth quarter 2010. A teaser trailer was officially revealed on February 4, 2010.
Sve u svemu, biće zanimljiva igračka jesen. Ono što me muči je što su The Elder Scrolls izgleda mrtvi.