Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

kako da instaliram MAME emulator? nikako mi ne uspeva da ga pokrenem. ili neki bolji ako znate?

• Replies 9.5k
  • Views 770k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

samo ga raspakuješigre stavljaš neotpakovane u Roms direktorijum

He, he, he, pa ja sam lud čovek. :twak: Instalirao sam na komp SSI-jev Pool of Radiance iz 1988. godine i radujem mu se kao malo dete (što sam i bio kada sam ga igrao poslednji put, na Komodoru 64).

• 3 weeks later...
Postoji li neka igrica sa voznjom ali da nisu neke trke tipa GRID, Need4Speed i sl...neka voznja kroz prirodu i sl...
Midtown Madness 1, 2, 3? Nije priroda, ali su gradovi...... a ako zaista brineš o deci, uvek treba da im prvo daš Carmageddon. :DNevezano za to, čisto da pomenem ovo kao skroz full igru kad se lera s volanom, papučicama i tako tim: Live for Speed

Diskusija o hakovanju konzole prebačena na odgovarajući topik.

Flakboy. Za nemilosrdne.

Шта ти је живот оптерећен радним обавезама, тек сада видех да крајем године излази пета Цивилизација...Изгледа да неће бити хардверски захтевна. :)

Imamol topik za PES 2010?

Nasao Cyder port za meka:GTA San Andreas :)nekadasnji cimeri imali PS2 i zavrsili je dvaput [jednom sa, jednom bez varanja], a i ja igrao ponekad sa njima...

Samo ako nisi igrao prva dva Fallouta. ;)
Mnogo su dobri ovi stari folauti (tek sad sam ih se dokopao, čitav fenomen sam, nažalost, bio propustio).edit: War never changes.

Edited by Anonymous