Jump to content

Featured Replies

pita da li ce moci da se gleda. moci ce.

• Replies 9.4k
  • Views 727.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

On 23. 5. 2010. at 23:18, kojot said:
pita da li ce moci da se gleda. moci ce.
dobro da sam pitao i da mu nisam odgovorio, mislio sam da se radi o necemu sasvim drugom :lol: posto si mu vec odgovorio samo bih dodao da moze da se gleda live i da se navija :P
  On 23. 5. 2010. at 23:22, COMANDANTE said:
dobro da sam pitao i da mu nisam odgovorio, mislio sam da se radi o necemu sasvim drugom :lol: posto si mu vec odgovorio samo bih dodao da moze da se gleda live i da se navija :P
jel imas ti neki server sada da te ja malo derem 1 na 1?
  On 23. 5. 2010. at 23:25, kojot said:
jel imas ti neki server sada da te ja malo derem 1 na 1?
nemam, imam instaliran cs i steam, mogli bi u neki server gde nema puno raje...inace verujem da ces da me deres, davno nisam pucao, trebalo bi mi par sati treninga da se vratim u staru formu
  On 23. 5. 2010. at 23:30, COMANDANTE said:
nemam, imam instaliran cs i steam, mogli bi u neki server gde nema puno raje...inace verujem da ces da me deres, davno nisam pucao, trebalo bi mi par sati treninga da se vratim u staru formu
ma gde bre, nisam igrao godinu dana. ajde da vidim da nadjem server pa ti javljam ovde. ali non steam!!!
  On 23. 5. 2010. at 23:16, COMANDANTE said:
'šacuje', moze prevod?
Gledanje iz prikrajka (bez komentarisanja, pametovanja, 'ja bih to bolje' i slično).

jel umes ti da igras? bolje da igras sa nama nego da sacujes.comandante, instaliraj cs i pokusaj da vidis da li funkcionise pa cemo igrati ovih dana na public serveru. mogu da se prikljuce i ostali PPPovci.

Ne. Propustio sam fenomen. Oduvek sam bežao od online igara i verovatno se zajebao.

On 23. 5. 2010. at 23:50, kojot said:
jel umes ti da igras? bolje da igras sa nama nego da sacujes.comandante, instaliraj cs i pokusaj da vidis da li funkcionise pa cemo igrati ovih dana na public serveru. mogu da se prikljuce i ostali PPPovci.
sad je ok, izgleda da problem bio u verziji non-steam, instalirao sam zadnju verziju i sve je ok osim sto tebe nema u tom serveru
  On 24. 5. 2010. at 0:13, Anonymous said:
Ne. Propustio sam fenomen. Oduvek sam bežao od online igara i verovatno se zajebao.
pametno, ionako je to za klince koje boli qrac za ceo svet i nemaju pametnija posla :D

ajde dolazim na kratko

upucao me kojot angry.gif

ubio sam comandantea. u slavu PPPa! :D

Nije to, jebe me koncept 'when you are dead, you are realy dead', što ne postoji kod offline igara.edit: upucao me kojot angry.gifpolako, traži revanš.

Edited by Anonymous

On 24. 5. 2010. at 0:29, Anonymous said:
Nije to, jebe me koncept 'when you are dead, you are realy dead', što ne postoji kod offline igara.edit: upucao me kojot angry.gifpolako, traži revanš.
ne treba revans, trenutno smo u isti tim i vodimo 10:3 :P

ne mogu vise da igram pocinje utakmica. igracemo ponovo ovih dana. ako hoces adresu nekog drugog servera samo kazi.