marv Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 pita da li ce moci da se gleda. moci ce.dobro da sam pitao i da mu nisam odgovorio, mislio sam da se radi o necemu sasvim drugom posto si mu vec odgovorio samo bih dodao da moze da se gleda live i da se navija :P
Кристофер Лумумбо Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 dobro da sam pitao i da mu nisam odgovorio, mislio sam da se radi o necemu sasvim drugom posto si mu vec odgovorio samo bih dodao da moze da se gleda live i da se navija :Pjel imas ti neki server sada da te ja malo derem 1 na 1?
marv Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 jel imas ti neki server sada da te ja malo derem 1 na 1?nemam, imam instaliran cs i steam, mogli bi u neki server gde nema puno raje...inace verujem da ces da me deres, davno nisam pucao, trebalo bi mi par sati treninga da se vratim u staru formu
Кристофер Лумумбо Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 nemam, imam instaliran cs i steam, mogli bi u neki server gde nema puno raje...inace verujem da ces da me deres, davno nisam pucao, trebalo bi mi par sati treninga da se vratim u staru formuma gde bre, nisam igrao godinu dana. ajde da vidim da nadjem server pa ti javljam ovde. ali non steam!!!
Anonymous Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 'šacuje', moze prevod?Gledanje iz prikrajka (bez komentarisanja, pametovanja, 'ja bih to bolje' i slično).
Кристофер Лумумбо Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 jel umes ti da igras? bolje da igras sa nama nego da sacujes.comandante, instaliraj cs i pokusaj da vidis da li funkcionise pa cemo igrati ovih dana na public serveru. mogu da se prikljuce i ostali PPPovci.
Anonymous Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ne. Propustio sam fenomen. Oduvek sam bežao od online igara i verovatno se zajebao.
marv Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 jel umes ti da igras? bolje da igras sa nama nego da sacujes.comandante, instaliraj cs i pokusaj da vidis da li funkcionise pa cemo igrati ovih dana na public serveru. mogu da se prikljuce i ostali PPPovci.sad je ok, izgleda da problem bio u verziji non-steam, instalirao sam zadnju verziju i sve je ok osim sto tebe nema u tom serveruNe. Propustio sam fenomen. Oduvek sam bežao od online igara i verovatno se zajebao.pametno, ionako je to za klince koje boli qrac za ceo svet i nemaju pametnija posla :D
Anonymous Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 (edited) Nije to, jebe me koncept 'when you are dead, you are realy dead', što ne postoji kod offline igara.edit: upucao me kojot polako, traži revanš. Edited May 24, 2010 by Anonymous
marv Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nije to, jebe me koncept 'when you are dead, you are realy dead', što ne postoji kod offline igara.edit: upucao me kojot polako, traži revanš.ne treba revans, trenutno smo u isti tim i vodimo 10:3 :P
Кристофер Лумумбо Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ne mogu vise da igram pocinje utakmica. igracemo ponovo ovih dana. ako hoces adresu nekog drugog servera samo kazi.
Recommended Posts