Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
Probaj Gun. Isto sandbox igra (znaci otvoren svet, gomila glavnih i sporednih misija), izaslo za sve platforme ikada, pa i za PC.edit: A tu je i Call of Juarez i nastavak.
Odlična je ova prva, testiraću i drugu kad mu gun dosadi. Hvala.
Posted (edited)
tamo vs. vamo
mogli bi se i drugačije podeliti, ali da ne preterujemo sad :lol: Edited by Hustler
Posted
kakve su sanse da se ovde sakupe petoro/sestoro koji igraju counter strike?
sanse su ogromne, a provereno znam da ovde ima dobrih igraca. nisam igrao godinu dana ali posto sam bio ovisnik lako cu se vratiti u fazon. ajde ovo ozbiljno da organizujemo.
Posted
Odlična je ova prva, testiraću i drugu kad mu gun dosadi. Hvala.
добар је ган, ал је хуарезов зов (оба дела, а други поготово) :Hail:
Posted

+1 za forumaski cs. Mada je vec bilo par inicijativa ove vrste koje su zamrle na nekoj strani nekog topica...

Posted

pa samo da nadjemo server i sve ce ici lako. jel ima neko?

Posted
Originalni nije ni mogao da se zavrsi, samo cepacina do cepacine, a kad jednom utreniras pedesetak Swadian Knights i sa njima izadjes u polje siroko ti isto, ne moze ti niko nista. :D
Tako sam i ja igrao prvi put, pa mi je dosadilo. Medjutim, postoji battlesizer, pa u zavisnosti od jacine racunara, mozes da podesis da bitka odjednom ima 1000 vojnika. Bez toga sam igrao na 100 vojnika i sa mojih 30 elitnih sam lagano iz vise delova bitke pobedjivao 70, ali je sa battlesizerom potpuno drugacije kada naletis na kralja ili lorda sa velikim leadershipom i sa preko 300 vojnika. Nazalost mi je slab komp, pa mi ne znaci mnogo battlesizer, ali sam kod druga igrao par puta bitke sa po 500 vojnika i moram priznati da je osecaj fenomenalan, a prezivljavanje u bici vrlo tesko, pogotovo bez stita, a ja inace najvise volim onu sekiru koju drzi sa dve ruke, pa ne moze stit da se uzme.
Posted
mogli bi se i drugačije podeliti, ali da ne preterujemo sad :lol:
zigoljubitelji vs. zigomrzitelji? :P
sanse su ogromne, a provereno znam da ovde ima dobrih igraca. nisam igrao godinu dana ali posto sam bio ovisnik lako cu se vratiti u fazon. ajde ovo ozbiljno da organizujemo.
pa aj da se organizujemo, posto nam se ne zuri mogli bi da se dogovorim za sledeci mesec. ako ne gresim ti ucestvujes i tamo pa bi mogao biti organizator i ne bi bilo lose da pocinjes sto pre
pa samo da nadjemo server i sve ce ici lako. jel ima neko?
napravice neko od nas server, nije to problem. samo da se dogovorimo da li cemo preko steam-a ili non-steam server...ja preferiram steam
Posted (edited)

preko non steam servera cemo da igramo. igramo klasika 3 mape 5 vs 5. samo da ovde nadjem 5 igraca.ja, hustler, toni, lord i nateracu have funa posto znam da dobro igra. osecam da su hustler i toni nubovi i da cete nas pokidati. :Dbte, jesi ti igrao na srpskim serverima?

Edited by kojot
Posted
preko non steam servera cemo da igramo. igramo klasika 3 mape 5 vs 5. samo da ovde nadjem 5 igraca.
mislim da preko steam-a manje su sanse za cheat, a ako idemo na non-steam onda treba instalirati i neki anti-cheat (jbmg, cak sam i zaboravio kako se sve to instalira)
bte, jesi ti igrao na srpskim serverima?
par puta, vise sam igrao na kosovskim serverima gde je uglavnom bilo vise srba nego albanaca (a i dosta bosanaca). ali to nije licilo na igru, puno citera sa obe strane, i vise se psovalo nego sto se pucalo...tipicno balkansko
Posted
mislim da preko steam-a manje su sanse za cheat, a ako idemo na non-steam onda treba instalirati i neki anti-cheat (jbmg, cak sam i zaboravio kako se sve to instalira)par puta, vise sam igrao na kosovskim serverima gde je uglavnom bilo vise srba nego albanaca (a i dosta bosanaca). ali to nije licilo na igru, puno citera sa obe strane, i vise se psovalo nego sto se pucalo...tipicno balkansko
ma jok, ko ce od nas da cituje. nije ni problem da se provali cit. plus sto cemo snimiti demo tako da nikakav cit tu nece proci.rekoh mozda se znamo sa nekog servera ako si igrao redovno.
Posted

Jel' će moći to nekako sa se šacuje?

Posted
ma jok, ko ce od nas da cituje. nije ni problem da se provali cit. plus sto cemo snimiti demo tako da nikakav cit tu nece proci.okrekoh mozda se znamo sa nekog servera ako si igrao redovno.
ne verujem, kao sto sam reko igrao sam samo par puta (verovatno 3-4 puta), nesto vise na kosovskim serverima. inace igrao sam dosta sa prijateljima u lokalnim serverima i dosta sam igrao po baltickim serverima, estonia i letonia (sve fina raja), kod njih nisu postojali citeri
Posted
Jel' će moći to nekako sa se šacuje?
'šacuje', moze prevod?