Miljenko Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Znam da nije, no ja sam slab na igre sa ovom tematikom. Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships mi je najbolja igra ovog tipa, sa modovima naravno (Combined Mod v3.2.0 je sveobuhvatan). Ubacio sam i muziky po mom ukusu, gde ces lepse. Sada pokusavam i u Blood and Gold da ubacim jos par numera, videcemo.
James Marshall Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Gdje si brate pirate napaćeni, isto sam slab na te igre, progledam im kroz prste za neke stvari koje drugim žanrovima ne bih nikad
teacher Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 dobra je bila AoP 2, samo bagovita. meni omiljena piratska i omiljena igra svih vremena, Pirates!
radisa Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 dobra je bila AoP 2, samo bagovita. meni omiljena piratska i omiljena igra svih vremena, Pirates! Uf, đe me nađe... :(Redmi Pro using Tapatalk
Miljenko Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Pirates na C64 i Amigi; kopam po papirima, da nadjem kada Silver Train i Treasure Fleet stizu u odredjeni grad.
teacher Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 1 minute ago, Miljenko said: Pirates na C64 i Amigi; kopam po papirima, da nadjem kada Silver Train i Treasure Fleet stizu u odredjeni grad. hehe, zato sam znao mapu kariba napamet i znam je dan-danas
radisa Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Si kopao balgo kad sastaviš mapu i osvajao Vera Cruz i Kartagenu sa kopna? Kako je to bila vrhunska igra... Just now, teacher said: hehe, zato sam znao mapu kariba napamet i znam je dan-danas +1
teacher Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Just now, radisa said: Si kopao balgo kad sastaviš mapu i osvajao Vera Cruz i Kartagenu sa kopna? Kako je to bila vrhunska igra... vera cruz uvek bilo mučenje, em je na zapadu, pa kad vetar dune dok ne dođeš napadne te 10 gusara i tri španske potere.
radisa Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Just now, teacher said: vera cruz uvek bilo mučenje, em je na zapadu, pa kad vetar dune dok ne dođeš napadne te 10 gusara i tri španske potere. Ma da, to bilo najzajebanije... Ne mogu da se setim zašto sam i Cartagenu skoro uvek napadao sa kopna, ali mi to nekako ostalo u glavi... Inače, to sa plovidbom na zapad je jedino bilo bez veze jer je umelo da traje 100 godina...
teacher Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Just now, radisa said: Ma da, to bilo najzajebanije... Ne mogu da se setim zašto sam i Cartagenu skoro uvek napadao sa kopna, ali mi to nekako ostalo u glavi... Inače, to sa plovidbom na zapad je jedino bilo bez veze jer je umelo da traje 100 godina... zato što je cartegena imala pomoć vetra i milion topova, ipak vera cruz nije sa kopna, već gran granada.
radisa Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Tačno, u pravu si... Godine, godine... :( I Villa Hermosa je isto morala sa kopna, jel tako?
bigvlada Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 21 hours ago, teacher said: Bolje probaj prvo sa nekom evropskom državom. Preporuka ide za Brandenburg, gde vijaš da napraviš Prusiju, čije ideje su jedne od najboljih u igri. Embargo nije neka velika stvar. Najbolje je kad imaš rivala da mu lupiš embargo. Sent from my Moto G (5) using Tapatalk Da li si probao da odradiš sve reforme i napraviš Nemačku? Ja sam u jednoj partiji uspeo da rekreiram justinijanovu Vizantiju.
kipo Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Sasvim slučajno naletim da ubisoft daje free ove dvije igre. Kako to ide sa registracijom i šta je zatim potrebno da bih imao igru na kompu? Buni me ovaj Uplay, ne znam šta je to, možda bih nekad neometano zaigrao ovo. Vrijedi li da se registrujem ili da skinem igru kao i svaku drugu nekad?
Recommended Posts