Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Hvala. Nisam naleteo na nju kada sam tražio vestern igre. Nadam se da ću nešto od prethodno navedenog iskusiti još večeras :)

Posted (edited)

Molim. Preporucio bih ti i prvi Desperados, ali ta igra je vec stara deset godina, pripada potpuno drugom zanru i bliza je hardkoru nego mejnstrimu. Svejedno, sjajna igra. Evo kako to izgleda:http://www.youtube.com/watch?v=FSnir_eazRsIma i nastavak, ali trudim se da ga izbacim iz memorije.

Edited by Calavera
Posted

Najava za Deus Ex: Human Revolution (Deus Ex 3).

Posted
Mount & Blade : Warband - najtoplija moguća preporuka. Odlična mešavina RPG-a, RTS-a i FPS-a, kao stvorena za sve ljubitelje Piratesa, Medieval : Total War - a i sličnih igara. Ko želi, ne mora igrati offline sandbox, već se može uključiti u multiplayer tabačinu, a ko ne voli fantasy svetove, može skinuti neki od mnogobrojnih modova (srednjevekovna Evropa, Divlji zapad, itd.).Igru je moguće skinuti odavde, igranje je slobodno dok protagonista ne stigne do osmog nivoa, a za dalje igranje je potrebno platiti 23 €. Nakon plaćanja je igra u potpunosti otključana, i ne plaća se više ništa.Ukratko, evo šta vas čeka :http://www.youtube.com/watch?v=hwGxzdGqEDg&feature=player_embedded
jel prokleto zahtevna?
Posted
jel prokleto zahtevna?
Meni šljaka sasvim fino na konfiguraciji staroj dve i po godine (Core2Duo, 2Gb RAM, GF 7800 GT), nije mi zakočila nijednom.Uostalom, evo zvaničnih system requirementsa :System requirementsOperating system: Windows 2000/ME/XP/Vista/Windows 7Processor: 2.1Ghz or higherMemory: 1 GBHard disk space: 900 MBVideo: Graphics card (128 MB+)Sound: Direct X-compatible sound cardDirectX®: Directx 9c3-button mouse, keyboard and speakersInternet Connection required for multiplayer and Online Activation
Posted
:Hail: Jedva cekam da se ovoga dokopam. Igrao sam originalni Mount & Blade i to je verovatno igra sa najbolje i najrealisticnije uradjenim bitkama od svih koje sam probao. Nadam se samo da su nesto napravili sa generalnom pricom jer posle nekog vremena cak i najsavrsenija tabacina dopizdi kad se samo redja jedna na drugu.
Ne znam da ti na ovo odgovorim, jer nisam igrao originalni Mount & Blade. Koliko sam pročitao, glavne promene su uvođenje nove frakcije bazirane na islamskim državama Severne Afrike (Sarranid Sultanate), mogućnost da postaneš kralj sopstvenog kraljevstva (zauzmeš neki zamak kad ne radiš ni za koga i proglasiš se za kralja, pa onda možeš da zaratiš sa drugima, imenuješ članove družine za vazale, itd.) i multiplayer borbe na serveru. Doduše, na samom početku igre ti neki lik da neki quest, i možda taj quest uvodi u neku priču, ali ja ga nisam pratio, jer sam odmah otišao sa družinom da pljačkam i koljem :D
Posted

Paradoxove igre :Hail: su vrh za malo stariju decu, kao ja npr. Europa Universalis serija razvaljuje, uključujući Rome, a o Hearts Of Iron seriji da i ne govorim. Skoro vrhunski precizno pokrivanje istorijskih događaja. Ljudi se ne zajebavaju, kao na primer u onom skaradnom Total War: Rome izdanju, gde su bile date 3 ( :isuse: ) frakcije u Rimu...

Posted
Ne znam da ti na ovo odgovorim, jer nisam igrao originalni Mount & Blade. Koliko sam pročitao, glavne promene su uvođenje nove frakcije bazirane na islamskim državama Severne Afrike (Sarranid Sultanate), mogućnost da postaneš kralj sopstvenog kraljevstva (zauzmeš neki zamak kad ne radiš ni za koga i proglasiš se za kralja, pa onda možeš da zaratiš sa drugima, imenuješ članove družine za vazale, itd.) i multiplayer borbe na serveru. Doduše, na samom početku igre ti neki lik da neki quest, i možda taj quest uvodi u neku priču, ali ja ga nisam pratio, jer sam odmah otišao sa družinom da pljačkam i koljem :D
Interesantno ali ja ovu igru kod nas nikad nisam video u prodaji. Kupio sam je manje-vise slucajno na nekoj rasprodaji u Norveskoj za bedne pare.Najveca mana originalne igre po meni su jednolicni quest-ovi koji uglavnom ne vode nikuda osim sto uz pomoc njih imas bolji status u gradovima i sa drugim lordovima, vojvodama i drugom aristokratijom. Ova novina sa time da postanes kralj je ipak nesto jer ti daje priliku da pokoljes :) kompletnu konkurenciju, poosvajas sve sto se moze osvojiti i bar tako zavrsis igru. Originalni nije ni mogao da se zavrsi, samo cepacina do cepacine, a kad jednom utreniras pedesetak Swadian Knights i sa njima izadjes u polje siroko ti isto, ne moze ti niko nista. :D
Posted (edited)

kakve su sanse da se ovde sakupe petoro/sestoro koji igraju counter strike?

Edited by COMANDANTE
Posted (edited)

bilo bi kul. mada nisam picio sigurno 5 godina.jel to moze za dzabe?edit: ne mislim na igru no na igranje onlajn

Edited by ToniAdams
Posted (edited)
bilo bi kul. mada nisam picio sigurno 5 godina.jel to moze za dzabe?edit: ne mislim na igru no na igranje onlajn
ni ja nisam igrao najmanje dve godine...rekoh da se sakupi ekipa tamo i vamo i da se dogovorimo...tamo vs. vamo, da se upucamo - dok ne bude krvi do koljena :P Edited by COMANDANTE
Posted

pa kako drugacije, ne bih valjda svoju bracu klao?:D

Posted (edited)
koliko $ ? Plaćeništvo rula cool.gifAjde stvarno, bilo bi kul. Edited by Kelt
Posted (edited)
pa dobro, sakupi bracu i da se dogovorimo koji dan cemo da se koljemo Edited by COMANDANTE
Posted

e jel neko zna gde mogu posisati empires in arms PC igricu?