Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Smatraj se srecnim, neki ljudi to nikada ne otkriju. :D Kad zavrsis sa njima, baci se na Planescape: Torment, bez sumnje najbolju pricu u igrama ikada.

Posted
uh svakako je opasno. stvar je u tome da kada igras nemoz nista drugo da radis tih sat, sat i poja sam ga danas deinstalirao. previse je to bilo da sa strane mozes uraditi nesto pametnoanyhow skines garenuna getodota.com, dve poslednje mapei patch 1.24d ili c pa ga apgrejdujes na d
zaboravite na ovo. jos malo pa cu igrati na pro nivou
Posted

Ili neka preskoci jer osim dojajne grafike nista nece propustiti. Treci deo, doduse, nisam igrao. <_<

Posted
Ili neka preskoci jer osim dojajne grafike nista nece propustiti. Treci deo, doduse, nisam igrao. <_<
a sto si igro drugi deo ako prvi nije valjo?^_^
Posted

Prvo sam igrao drugi, a onda prvi jer sam procenio da ne bi pravili nastavak ako original nije bar necemu valjao. Al' kurac. :(

Posted

Mount & Blade : Warband - najtoplija moguća preporuka. Odlična mešavina RPG-a, RTS-a i FPS-a, kao stvorena za sve ljubitelje Piratesa, Medieval : Total War - a i sličnih igara. Ko želi, ne mora igrati offline sandbox, već se može uključiti u multiplayer tabačinu, a ko ne voli fantasy svetove, može skinuti neki od mnogobrojnih modova (srednjevekovna Evropa, Divlji zapad, itd.).Igru je moguće skinuti odavde, igranje je slobodno dok protagonista ne stigne do osmog nivoa, a za dalje igranje je potrebno platiti 23 €. Nakon plaćanja je igra u potpunosti otključana, i ne plaća se više ništa.Ukratko, evo šta vas čeka :http://www.youtube.com/watch?v=hwGxzdGqEDg&feature=player_embedded

Posted
Mount & Blade : Warband - najtoplija moguća preporuka. Odlična mešavina RPG-a, RTS-a i FPS-a, kao stvorena za sve ljubitelje Piratesa, Medieval : Total War - a i sličnih igara. Ko želi, ne mora igrati offline sandbox, već se može uključiti u multiplayer tabačinu, a ko ne voli fantasy svetove, može skinuti neki od mnogobrojnih modova (srednjevekovna Evropa, Divlji zapad, itd.).
:Hail: Jedva cekam da se ovoga dokopam. Igrao sam originalni Mount & Blade i to je verovatno igra sa najbolje i najrealisticnije uradjenim bitkama od svih koje sam probao. Nadam se samo da su nesto napravili sa generalnom pricom jer posle nekog vremena cak i najsavrsenija tabacina dopizdi kad se samo redja jedna na drugu.
Posted

Nikako, PS3 i Xbox360 emulatori jos nisu na nivou da preko njih zapravo mozes da se igras. Probaj za nekoliko godina.

Posted

kuku, mogao si da izostaviš to poslednje :(

Posted

Tu je i opcija kupovanja konzole, ali pravi PC igraci o tome ne pricaju naglas. :DSta te tacno prvilaci kod Redemptiona? Ako nije grafika, siguran sam da ima nekih starijih igara koje bi radile posao.

Posted

Pravo da ti kažem, hoću malo da budem kauboj: da pljačkam ubijam, jašem, smucam se po barovima, jurim kurve, kockam... a ovo sve deluje super upakovano.

Posted (edited)

Probaj Gun. Isto sandbox igra (znaci otvoren svet, gomila glavnih i sporednih misija), izaslo za sve platforme ikada, pa i za PC.edit: A tu je i Call of Juarez i nastavak.

Edited by Calavera