Calavera Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Smatraj se srecnim, neki ljudi to nikada ne otkriju. :D Kad zavrsis sa njima, baci se na Planescape: Torment, bez sumnje najbolju pricu u igrama ikada.
gone fishing Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=JoOx3rx9qxE&feature=player_embedded
korindjar Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 uh svakako je opasno. stvar je u tome da kada igras nemoz nista drugo da radis tih sat, sat i poja sam ga danas deinstalirao. previse je to bilo da sa strane mozes uraditi nesto pametnoanyhow skines garenuna getodota.com, dve poslednje mapei patch 1.24d ili c pa ga apgrejdujes na dzaboravite na ovo. jos malo pa cu igrati na pro nivou
hattori Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DkFuZGQnyLE :Hail: :Hail:psko nije igro, nek prvo odigra prva 2 dela.
Calavera Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ili neka preskoci jer osim dojajne grafike nista nece propustiti. Treci deo, doduse, nisam igrao. <_<
hattori Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ili neka preskoci jer osim dojajne grafike nista nece propustiti. Treci deo, doduse, nisam igrao. <_<a sto si igro drugi deo ako prvi nije valjo?^_^
Calavera Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Prvo sam igrao drugi, a onda prvi jer sam procenio da ne bi pravili nastavak ako original nije bar necemu valjao. Al' kurac. :(
Ayatollah Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Mount & Blade : Warband - najtoplija moguća preporuka. Odlična mešavina RPG-a, RTS-a i FPS-a, kao stvorena za sve ljubitelje Piratesa, Medieval : Total War - a i sličnih igara. Ko želi, ne mora igrati offline sandbox, već se može uključiti u multiplayer tabačinu, a ko ne voli fantasy svetove, može skinuti neki od mnogobrojnih modova (srednjevekovna Evropa, Divlji zapad, itd.).Igru je moguće skinuti odavde, igranje je slobodno dok protagonista ne stigne do osmog nivoa, a za dalje igranje je potrebno platiti 23 €. Nakon plaćanja je igra u potpunosti otključana, i ne plaća se više ništa.Ukratko, evo šta vas čeka :http://www.youtube.com/watch?v=hwGxzdGqEDg&feature=player_embedded
harper lee Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Mount & Blade : Warband - najtoplija moguća preporuka. Odlična mešavina RPG-a, RTS-a i FPS-a, kao stvorena za sve ljubitelje Piratesa, Medieval : Total War - a i sličnih igara. Ko želi, ne mora igrati offline sandbox, već se može uključiti u multiplayer tabačinu, a ko ne voli fantasy svetove, može skinuti neki od mnogobrojnih modova (srednjevekovna Evropa, Divlji zapad, itd.). Jedva cekam da se ovoga dokopam. Igrao sam originalni Mount & Blade i to je verovatno igra sa najbolje i najrealisticnije uradjenim bitkama od svih koje sam probao. Nadam se samo da su nesto napravili sa generalnom pricom jer posle nekog vremena cak i najsavrsenija tabacina dopizdi kad se samo redja jedna na drugu.
Aca Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=19N75TL1dHUzna li neko kako da pokrenem ovo na PCu?
Calavera Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Nikako, PS3 i Xbox360 emulatori jos nisu na nivou da preko njih zapravo mozes da se igras. Probaj za nekoliko godina.
Calavera Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Tu je i opcija kupovanja konzole, ali pravi PC igraci o tome ne pricaju naglas. :DSta te tacno prvilaci kod Redemptiona? Ako nije grafika, siguran sam da ima nekih starijih igara koje bi radile posao.
Aca Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Pravo da ti kažem, hoću malo da budem kauboj: da pljačkam ubijam, jašem, smucam se po barovima, jurim kurve, kockam... a ovo sve deluje super upakovano.
Calavera Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 (edited) Probaj Gun. Isto sandbox igra (znaci otvoren svet, gomila glavnih i sporednih misija), izaslo za sve platforme ikada, pa i za PC.edit: A tu je i Call of Juarez i nastavak. Edited May 19, 2010 by Calavera
Recommended Posts